Hozzávalók
A karamellhez:
- 230 g vaj
- 150 g cukor
- 60 ml víz
- 1 csipet só
- 1 tk méz
- 1 marék pirított mandula
A tetejére:
- 150 g olvasztott csoki
- tört mandula, pisztácia
Hozzávalók
A karamellhez:
- 230 g vaj
- 150 g cukor
- 60 ml víz
- 1 csipet só
- 1 tk méz
- 1 marék pirított mandula
A tetejére:
- 150 g olvasztott csoki
- tört mandula, pisztácia
A karamellhez a pirított mandulán kívül mindent összekeverünk egy edényben és kevergetve, kb. 15 percig hevítjük, ekkorra elkezd karamellizálódni a cukor, és sűrűsödni a karamell. Sütőpapírral borított formába simítjuk, rádobáljuk a mandulát és megvárjuk amíg megszilárdul. Bevonjuk olvasztott csokival, megszórjuk a tört magvakkal és mikor megszilárdult, felszeleteljük.