Hirdetés

Kávés choux

Tovább olvasok
Hirdetés

RTL.hu Hírek

Exkluzív: Drámai történettel kezdődik a Ki vagy te krimisorozat

Timi megérkezik a mesterkurzusnak otthont adó villába, ahol Brian, a kurzus vezetője egy sokkoló történettel fogadja a lányt. Ki vagy te – a krimisorozat első évada már elérhető az RTL+ streamingszolgáltatónál.

Így lett a szempilláit temető VV Merciből csodás menyasszony

A legszürreálisabb pillanatot talán Merci okozta a kolumbiai dzsungelben a Celeb vagyok, ments ki innen című műsorban, amikor eltemette műszempilláit. Merci vőlegénye, Krisztián megsajnálta dzsungelben senyvedő menyasszonyát és hazatértekor egy esküvői fotózással lepte meg szerelmét, ahol Merci igazi hercegnőként tündökölhetett.

Ő esett ki először Rácz Jenő csapatából

A nap végére Rubint Rella és Kustánczi Lia kerültek veszélyzónába, így a zsűrinek közülük kellett kiválasztania, hogy kinek kell elhagynia a konyhát.

Járai Máté majdnem megszült, Nagy Zsolt átadta a gyeplőt, Dobos Evelin pedig hazament sírni

A Középdöntőbe kerülés feszültsége a csapatmunkára is rányomta a bélyegét, így a versenyzők feszített tempóban igyekeztek teljesíteni a zsűri kéréseit, azonban ez egyik csapatnak sem ment egyszerűen.

Borsodban található az ország leggazdagabb és legszegényebb települése

A legújabb adatok szerint egy tizenkét fős kis borsodi faluban több, mint fél milliót, 535 ezer forintot visz haza minden lakó havonta. Érdekesség, hogy a legkevesebbet keresők települése is Borsodi, Csenyétén az emberek átlagosan harminchét ezer forintot visznek haza egyhónapban. A NAV adatai szerint tavaly az átlagos havi kereset nettó 235 ezer forint volt.

„Ki ez a pucér nő?” – lebuknak a fiúk A mi kis falunk következő részében

Nelli rajtakapja Zsoltot, aki úgy tűnik, hogy tilosban jár. Ha kíváncsi vagy, hogy ezúttal miben sántikálnak Pajkaszeg fenegyerekei, akkor nézd meg A mi kis falunk következő epizódját szombat este 20:00-kor az RTL-en!

Egy kígyóbűvölő, egy rocker és egy lábmániás hódító is beköltözik a ValóVilág Villájába

A rekord gyorsasággal elcsattant csókok, a ValóVilág 11 első beköltözői szinte sokkolták a valóságshow követőit. A szombati események után csak átmenetileg csendesedhetett el a villa, ugyanis szerdától jönnek máris az új lakók, a kígyóbűvölő, a rocker és a lábmániás hódító – egy perc nyugalomra sem számíthatunk!

Megérkezett az RTL+, a legújabb magyar előfizetéses streamingszolgáltatás

Mától már elérhető az RTL+, Magyarország új, előfizetéses streamingszolgáltatása, amely reklámok nélkül, exkluzív, kifejezetten erre a platformra gyártott tartalmakkal várja az előfizetőket. A nézők a streamingszolgáltatás tartalmait egy hónapig ingyen, majd 1990 Ft-os előfizetési díjért élvezhetik. Az RTL Most és az RTL Most+ felhasználói szintén elérik eddig használt szolgáltatásaik jelentős részét az új platformon.

Ezeket láttad már?