Hirdetés

Mézeskalácsfűszeres kalács fehér csokival

Tovább olvasok
Hirdetés

RTL.hu Hírek

Díjnyertes dokumentumfilm az RTL+-on: családon belüli erőszakról készült a Túl közel

Januárt 23-tól elérhető az RTL+ előfizetői számára a Túl közel című dokumentumfilm, amelynek központi témája a gyermekbántalmazás és a családon belüli erőszak.

„Ha ezt meg tudjuk oldani, akkor ezután mindent” – VV Sajti a Villából ugyan kiesett, de párjától újabb esélyt kapott

Az eddig megszokott hangos szóváltások helyett a ValóVilág történetének legbarátságosabb mérkőzésén dőlt el a küzdelem a kiválasztott Sajti és kihívottja, Barna között. Ahelyett, hogy kígyót, békát kiabáltak volna egymásra, végig ölelkeztek és puszilgatták egymást, ami nem meglepő, hiszen legjobb barátokként hivatkoztak egymásra.

Megmutatta Jimmy soha nem látott szerelmes üzeneteit egykori nagy szerelme, Háfra Mari

Háfra Mari hosszú évek óta kerüli a nyilvánosságot, a Fókusszal azonban most kivételt tett, és utoljára beszélt szenvedélyes kapcsolatáról Zámbó Jimmyvel. Az egykori ünnepelt táncos és modell azt mesélte, mindent elsöprő szerelem volt az övék. El is jegyezték egymást, de aztán egy heves vita közben az akkor még alig ismert énekes kidobta a gyűrűiket a teraszról, ezeket azóta sem találta meg senki. 

„Te a nemzet matektanára vagy” – Balogh Petya régi vágya teljesülhet a Rapidmatekkal

Bár az összes Cápa tett befektetési ajánlatot Zoltánnak, a vállalkozó végül Balogh Petyát választotta, aki 20 millió forintot kínált 20 százalék tulajdonrészért cserébe. Petya reméli, hogy Zolával együtt vissza tudják hozni azt a pillanatot, amikor Magyarország erős volt matematikából, és hogy Bolyai János neve mellett Gódor Zoltáné is beugrik majd az embereknek.

Eljött az a nap, amikor Horvátországban olcsóbb az üzemanyag és a bevásárlás, mint Magyarországon

Dübörög a benzinturizmus: a Fókusz stábja annak járt utána, vajon mennyivel olcsóbb az üzemanyag a román, szlovák, szlovén és horvát oldalon.  

Hol van valójában a Gólkirályság képzeletbeli helyszíne, Csember?

Lovas Rozi még a magyar harmadosztály meccseit is kivesézte, hogy minél hitelesebb legyen a Gólkirályságban. A férje is segítette, amikor a fociedzői szerepre készült, lelkesen elemezte vele együtt a meccseket. Rozi már kislány korában tehetséges sportoló volt, teniszedzőnek készült. A riportból az is kiderül, hol is van az igazi Csember – miközben a sorozat alkotói teljesen fiktív világot hoztak létre. 

Dr. Tóth: Tucatszámra jártak ide olyanok, akik belebetegednek a diétázásba; a veséjük, a májuk, a pszichéjük bánta

Az internetet tele van ígéretesebbnél-ígéretesebb fogyókúrás módszerekkel. Van, amelyik villámgyors súlyvesztést garantál: fehérjével vagy csak szénhidrát bevitellel, kizárólag folyadékot, esetleg bébiétellel, kapszulákat fogyasztva. A Fókusz riportjában Dr. Tóth Tamás fogyókúrás szakértőt kérdeztük arról, mire kell odafigyelniük azoknak a diétázóknak, akik nem szeretnének az egészségük árán fogyni.

„Nem az a finom modorú úriember, akiről engem lefestettek” – Hernádi Judit elszólását még Lengyel Ferenc sem bírta ki nevetés nélkül

Nyelvbotlásokból és szövegtévesztésekből sem volt hiány a Drága örökösök – A visszatérés forgatásán. Az 1. részben megmutatjuk az új évad első hetének legviccesebb bakijait.

Ezeket láttad már?