Hozzávalók
- 250 g étcsokoládé
- 2 csipet chilipehely
- 220 g vaj
- 270 g cukor
- 130 ml barnasör
- 180 g liszt
- 30 g holland kakaópor
- 1 csipet só
- 1 csipet fahéj
- 4 db tojás
- 2 marék pirított földimogyoró
Hozzávalók
- 250 g étcsokoládé
- 2 csipet chilipehely
- 220 g vaj
- 270 g cukor
- 130 ml barnasör
- 180 g liszt
- 30 g holland kakaópor
- 1 csipet só
- 1 csipet fahéj
- 4 db tojás
- 2 marék pirított földimogyoró
Az étcsokit, chilipelyhet, vajat és cukrot vízgőz fölött összemelegítjük, amíg homogén masszát nem kapunk. Ezután belekeverjük a barna sört, lisztet, sót, fahéjat, kakaóport, a tojásokat és a durvára vágott mogyorót. Egy kb. 40×40 cm-es tepsibe simítjuk a masszát és 170 fokos sütőben 20-25 percig sütjük. Kihűtjük, majd szeleteljük a brownie-t.