Hozzávalók
- 4 - 5 db füge
- 4 - 5 ek mascarpone
- 1 marék aprított pisztácia
- pár levél bazsalikom
- 1 - 2 ek juharszirup
Hozzávalók
- 4 - 5 db füge
- 4 - 5 ek mascarpone
- 1 marék aprított pisztácia
- pár levél bazsalikom
- 1 - 2 ek juharszirup
A tetszőlegesen felvágott fügéket egy sütőformába helyezzük, mellé kanalazzuk a mascarponét, megszórjuk egy kevés pisztáciával, megcsorgatjuk a juharsziruppal, és 230 fokra előmelegített sütőben kb. 15-25 perc alatt aranybarnára sütjük.
Amikor megsült, bazsalikommal megszórva tálaljuk.
Ha tetszett a sült füge receptje, akkor csekkoljátok a videóinkat, exkluzív tartalmakért pedig lájkoljatok minket a Facebookon, és kövessetek minket az Instagramon!