Hirdetés

Meggyes-mákos palacsinta

Hamar el fog fogyni!

Cukormentes zserbó

Picit kevesebb bűntudat fog gyötörni
Hirdetés

Felzabáltuk a Dunakanyart!

Hirdetés
Zé kerékpárra pattant és felzabálta a Dunakanyart. Sütivel indított, egy kis vendéglőzés után hamburgerezett, megállt fagyizni és megnézte, hol van az egyik legszebb kilátás a Dunára, majd a napot hekkel zárta. Nézzétek meg, hogy hova tekert el!
Hirdetés

Ha személyesen szeretnétek felzabálni azokat a helyeket a Dunakanyarnál, ahol Zé járt, az alábbi listában találjátok őket:

Sakura Cukrászda

Cím: 2626 Nagymaros, Magyar utca 11.

Patak Vendéglő

Cím: 2623 Kismaros, Szokolyai út 5.

Ájj Burger

Cím: 2621 Verőce, Rév út

Oázis Cukrászda

Cím: 2621 Verőce, Árpád út 30.

Kertünk bár és kilátó

Cím: 2600 Vác, Tordai utca 16.

Hekk Terasz

Cím: 2600 Vác, Sánc dűlő

Még több menő vízparti helyet találtok a Street Kitchen Felzabáltuk a vízparti helyeket! mellékletében, amit a nyári magazinunkkal együtt tudtok beszerezni ITT.

⚠️FIGYELEM: A Street Kitchen-tesztvideókban és a Felzabáltuk sorozatban (ahogyan a portálunkon és a magazinjainkban megjelent étterembemutató cikkekben, valamint a magazinhoz mellékletként adott térképen) semmilyen étterem-szponzoráció nem szerepel, a policy része, hogy sem most, sem a jövőben nem fogunk elfogadni ilyen megkereséseket. Az ezeken a felületeken megjelent éttermek és az azokról elhangzott vélemények kizárólag a szerkesztőség szubjektív véleményét tükrözik.⚠️

Hirdetés
Hozzászólások
Tovább olvasok
Hirdetés

Ezeket láttad már?