Hirdetés
Tovább olvasok
Hirdetés

RTL.hu Hírek

Curtis mikrofont ragadott és felpattant a The Voice színpadára

Felrázták a hangulatot a coachok a forgatás szünetében, egy jó Charlie-dalra vágytak, Curtis pedig megadta nekik. 

A kék vagy a piros csapat búcsúzott Lacitól?

A nap végén Ferenci Lacinak és Földi Lacinak kellett izgulnia, hogy vajon melyikük kap még egy lehetőséget a bizonyításra. 

„Nem mindenkinek befogadható az, ha lát egy csinos nőt” – A Fókusz stábja meglátogatta a magyar Barbie anyukát

Angyal Ada tini kora óta egy élő Barbie-ként éli az életét. Nem csak azért ismerős, mert úgy néz ki, mint egy Barbie baba, hanem mert közel negyedmillióan kíváncsiak rá a Tik-tokon, és már szerepelt A tehetség első látásra című műsorban is Csonka Bandival. A magyar Barbie két gyermek édesanyja és az influenszerkedés mellett a családi vállalkozásban is dolgozik. A csinos Barbie anyuka külseje miatt rengeteg kritikát kap, pedig mint mondja alakja csupán a genetikának köszönhető, no meg az odafigyelésnek, hiszen évek óta vegetáriánus és cukormentesen táplálkozik.

Rácz Jenő különleges Cézár-salátát készíttetett a versenyzőkkel

Újabb séffőzéssel kellett szembenéznie a középdöntős versenyzőknek, ezúttal azonban Rácz Jenő diktálta nekik a receptet.

Ki is pontosan a Konyhafőnök jubileumi évadának különleges figurája, Nagy Dani?

Nagy Dani Ákos séf csapatának a tagja. A sármos versenyző az Éjjel-Nappal Budapest szereplője volt, ahol Erik bőrébe bújt és egy rendőrt alakított. Most talán a konyhában még nehezebb a dolga, mint a sorozatban. De a Fókusz stábja most annak is utánajárt, mivel is foglalkozik a hétköznapokban, amikor éppen nem főz. És vajon sikerül-e befőznie magát a döntőbe és ő lesz-e az, aki megnyeri a jubileumi évadot és vele a 10.000.000 Ft-os főnyereményt? Kiderül hétköznap esténként a Fókusz után az RTL-en. 

A Cápák életével kötötte össze vállalkozását a zalaegerszegi földrajztanár

Mándli Péter hisz benne, hogy a tudás érték. Mindig arra törekedett, hogy kitaláljon valami újat, amit összeköthet az oktatással. A Cápákat is meglepte, amikor a földrajztanár konkrét példákkal kezdte illusztrálni elképzelését. 

Fördős Zéből csóváló tacskó lett a kóstoláson

Miután Molnár-Thomka Hanna „Jutifaliként” mutatta be a tányérját, Fördős Zé azonnal átlényegült és eljátszotta, hogy ő egy kutya. 

Magyarok alkották meg a világ legokosabb, ténylegesen mesterséges intelligencia alapú chatbotját, a Molin AI-t

Az Angliában élő Tóth Benedek azért érkezett a Cápákhoz, hogy bemutassa nekik azt a személyre szabható chatbotot, ami nemcsak kommunikálni tud, de le is tud menedzselni teljes folyamatokat. A Molin AI olyan mesterséges intelligenciával rendelkezik, hogy már-már emberi szinten képes létezni. A vállalkozásuk fejlesztéséhez 75 millió forintra lenne szükségük, amiért cserébe 5%-ot tudnak felajánlani.

Ezeket láttad már?