Hirdetés

Narancsos-csokis overnight oats

Tovább olvasok
Hirdetés

RTL.hu Hírek

A bokszban nem létezik döntetlen, a szorítóban mindenképpen győztest avatnak a végén

Az elmúlt hetekben akadtak meccsek bőven, amik KO-val végződtek a Sztárboxban, és persze voltak szép számmal olyan mérkőzések is, amik nagyon szoros pontozással értek véget. Viszont azok, akik nem jártasak a bokszban, nem feltétlenül érthetik, mi alapján értékelik a bírók az összecsapásokat. Hogyan működik a pontozás a bokszmérkőzéseken, és mit vesznek figyelembe a bírók vasárnaponként? A Fókusz összefoglalta szakértők és pontozóbírók segítségével.

Szegedi Fecsót a kiütés után kórházba kellett szállítani

Nem csitulnak az indulatok Istenes Bence és Rácz Jenő meccse után. Nézeteltérésük a ringen kívül is folytatódott és Bence még a pontozás eredményét is kritizálta, Jenő szerint ellenfele csak kifogásokat keres. Mindeközben Szegedi Fecsót a kiütés után kórházba kellett szállítani. 

Nádai Anikó elsírta magát, Szalay Bence és Törőcsik Dani egymásnak feszültek

Törőcsik Dani a kerekasztal beszélgetésen gyilkostársára, Szalay Bencére szavazott, hogy ezzel megvédhesse magát és Nádai Anikót. Emiatt azonban feszültség alakult ki a két áruló között. A ceremónián végül egy újabb ártatlant szavaztak ki a játékosok, ami után Nádai Anikó sírva öntötte ki a lelkét Nyáry Lucának.

„Én ugyanaz az egyszerű kőbányai gyerek vagyok” – Sárközi Ákos őszintén mesél gyerekkoráról

Sárközi Ákos közel 30 éve van a szakmában. Egy egészen kis étteremben kezdte a Váci utca környékén, most pedig 46 évesen az ország egyik legismertebb séfje Michelin csillaggal, saját étteremmel, és egy népszerű műsorral. A Fókusz meglátogatta vele élete legfontosabb állomásait, volt családi otthonukat, egykori iskoláját, a sztárséf pedig őszintén mesélt arról, honnan és hogyan jutott el idáig. 

Szalay Bence összeomlott, az egyik híresség feladta a játékot, egy ártatlanból pedig áruló lett

A hírességek a reggelinél szembesültek azzal, hogy egy játékost megöltek, egy másik híresség pedig feladta a játékot. Ezután a kerekasztal ceremónián egyöntetű döntés született: Szalay Bencének kellett elhagynia a kastélyt. Bence távozása után Törőcsik Dani új gyilkost választott maga mellé.

Egyre dörzsöltebben gyilkolnak a celebek – ez történt Az Árulók első hetében

Nyáry Luca amilyen hirtelen távozott Az Árulók – Gyilkosság a kastélyban műsorból, olyan váratlanul tért vissza a játéknak egy későbbi pontján. Kezdetben Krajnyák Luca, Görög Zita és Nagy Zsolt kapott esélyt arra, hogy áldozatokat szedjenek, de az ártatlanok hamar lebuktatták őket. Ezért új gyilkosok születtek: a játékosok élete jelenleg Szalay Bence és Törőcsik Dani kezében van.

„Nem bírtam tovább” – Visváder Tamás elmenekült Horváth Éva közeléből

A próbatétel után – ahol társaikat élve eltemették, miközben nekik sorra kellett megoldaniuk a rejtélyeket – Visváder Tamás, Nádai Anikó és dr. Gyenesei Leila egy autóban utaztak. Egy idő után Tomi rálépett a gázra, mert észrevette, hogy Horváth Éva ül az előttük haladó autóban.

„Ez nagyon meleg!” – nem várt meglepetést tartogatott az Éden Hotel második párválasztó ceremóniája

Az Éden Hotel második párválasztó ceremóniáján jelentősen átrendeződtek a párosok. Fanni megfogadta Lovi tanácsát, és Viktor mögé állt be, Kendyre pedig Zsófi és Miri is lecsapott. „Erre a leosztásra én sem gondoltam volna” – csodálkozott Miller Dávid. Az este folyamán azonban nem a megszegett ígéretek okozták az egyik lány vesztét, hanem az a boríték, amit a műsorvezető őrizgetett az esemény végéig.

Ezeket láttad már?