Hirdetés

Kelkáposzta-főzelék pulykahúsgolyóval

Tovább olvasok
Hirdetés

RTL.hu Hírek

„Ez a fél év olyan volt, mintha egy elvált nő lennék” – magyar focistafeleségek vallottak párkapcsolati nehézségeikről

Van olyan focista, aki csak szilveszterkor tud kimozdulni otthonról, a legtöbbjüknek pedig hétvégén is munka van és kevés idejük marad a családra. A Fókusz magyar focistafeleségeket kérdezett arról, hogy mi van a csillogás mögött, valóban mennyire nehéz feladat egy focista feleségének lenni.

Galambos Péter: I Won't Let You Go (James Morrison)

Galambos Péter a The Voice negyedik meghallgatásán James Morrison I Won't Let You Go című dalát adta elő. Nézd meg a produkciót!

Curtis „boratos fürdőruhában” érkezik a The Voice Válogatójára?

„Jajj, de jó a melegítő!” – lelkendezett Curtis, amikor megpillantotta Istenes Bence szettjét. A rapper elárulta, hogy imádja ezt a ruhadarabot hordani, bár édesanyja sosem nézte jó szemmel. A coachok sem hagyhatták szó nélkül Curtis mondatait, aminek rendkívüli végkimenetele lett.

Balogh Eleni párja mindent bevet a szexért

Balogh Eleni és párja, a REAC igazolt focistája, Soós Dávid kimondottan nyitott embernek tartják magukat, ezért úgy érzik, könnyen tudnak majd ismerkedni a Nyerő Páros villájában. Abban is biztosak, hogy szimpátia esetén barátságot is tudnak majd kötni. „Szerintem a kapcsolatunkban az a jó, hogy egyenlő felek vagyunk” – mondta Eleni, aki a falra mászik attól, ha párja túl hangosan eszik, de a srác humorérzéke és önzetlensége teljesen leveszi a lábáról. Ha pedig szexről van szó, Dávid mindent elkövet, hogy ágyba csalja kedvesét. 

Nézd vissza a The Voice negyedik adásának produkcióit!

A The Voice negyedik Válogatóján tizennégy énekes szerette volna elérni, hogy a coachok megforduljanak a székeikkel. Ha kíváncsi vagy a produkcióikra, akkor görgess lejjebb és merülj el a dalokban.

Curtis: Túl menő volt, engem meg is ijesztettél

Miklósa Erika az utolsó utáni pillanatban fordult meg Bagi Zoltánnak, aki szerinte elképesztően szépen énekel, sőt az elején még túl szépnek is tartotta. Curtis is egyetértett Erikával, de őt ez a tehetség inkább megijesztette. Trokán Nórinak viszont még hiányzott valami... Görgess lejjebb, és nézd meg a produkciót!

„Amikor felhívott Gábor az ötlettel, akkor kicsit le kellett üljek” – hamarosan indul az ősz legjobban várt sorozata, a Valami Amerika

„Amikor felhívott a Gábor az ötlettel, akkor kicsit le kellett üljek” – mondta Szabó Győző a Valami Amerika sorozatról a Fókusznak, a színész biztos benne, hogy ahogy nekik, így a sorozat fiatal szereplőinek is ugródeszka lesz a sorozat. A három tehetséges színészt és a sorozat kulisszáit a Fókusz riportjában ismerhetik meg a nézők. 

Magyar Elektra: Legyen valami (Hooligans)

Magyar Elektra a The Voice negyedik meghallgatásán Hooligans Legyen valami című dalát adta elő. Nézd meg a produkciót!

Ezeket láttad már?