Hirdetés

Avokádós-banános csokifagyi

Tovább olvasok
Hirdetés

RTL.hu Hírek

„Te levédetted a lyukat?” – Moldován András váratlan kérdést tett fel a fiatal influenszer lánynak

A 19 éves Csomós Nadin egy olyan hajgumit álmodott meg, ami megvédi a szórakozni vágyó lányokat a rájuk és az italos poharukra leselkedő veszélyektől. A Sassy kiegészítők formatervezési mintaoltalommal rendelkeznek, Moldován Andrást azonban nem hagyta nyugodni a kérdés azzal a bizonyos lyukkal kapcsolatban.

„Nekem ez nyomasztó gondolat” – így dolgozza fel Azahriah, hogy mindenhol felismerik

Már abban a pillanatban, ahogy kilép az utcára, az énekes számol azzal, hogy a rajongók oda fognak menni hozzá, és fotózkodni akarnak majd vele. A mindössze 21 éves és egyre népszerűbb Baukó Attila, azaz Azahriah a Fókusznak árulta el, hogy ezt mentálisan hogy viseli. A fiatalok körében megkérdőjelezhetetlen a sikere, de hogyan fogadja őt az idősebb generáció? És milyen tervekkel vág neki az idei évnek? A pénteki Budapest Aréna-koncertje előtt erről is kérdeztük Azahriah-t. 

Március 18-án indul A mi kis falunk 7. évadának folytatása

Az RTL sikersorozatának vadonatúj epizódjaiban Pajkaszeg régi és új lakóinak mulatságos életében ismét izgalmas fordulatok várhatóak. 

Pornókönyv bukkan fel a pajkaszegi könyvklubban

A mi kis falunk népszerűsége továbbra is töretlen, az új epizódokat nemcsak a nézők, de a színészek is nagyon várták már. Új kalandokkal térnek vissza a pajkaszegiek szombat este. Többek között könyvklub alakul, közben pedig a falu másik végében egy különös tárgy tartja izgalomban a közmunkásokat. A színészek is szeretnek itt forgatni, a közösségi hangulat miatt úgy érzik magukat, mint egy osztálytalálkozón. 

Víg-Presser-50: Koncertesttel ünneplik a Képzelt riport egy amerikai popfesztiválról ötvenedik évfordulóját

A Képzelt riport egy amerikai popfesztiválról című musical első előadását 1973 márciusában játszották a Vígszínházban. Ezzel pedig új irányt vett Presser Gábor élete. Ennek köszönhető, hogy az elmúlt öt évtizedben számos nagy sikerű zenés mű született itt. A Padlás is jubilál, 35 éve mutatták be a félig mese, félig musicalt a Vígszínházban.

Így ért véget a Gólkirályság első évada

Egy mindent eldöntő meccsen kell bizonyítani a Csember FC-nek és Tóninak, hogy végre bejuthassanak a nagyok közé. Ehhez azonban arra is szükség van, hogy Oletics végre eldöntse, mit akar.

„Ne röhögj, te rosszul vagy” – Hevér Gábor bakijait már Sztarenki Dóra sem bírta ki nevetés nélkül

A Gólkirályság 9. részének felvételei közben a színészeknek újra szembe kellett néznie pár túlságosan vicces helyzettel. Elszólások, újra kezdett jelenetek és semmiből érkező poénok: nézz be te is a sorozat forgatására!

Ez volt az egyik utolsó sor, amelyet Cipő a füzetébe leírt – 10 éve hunyt el a legendás rockzenész

„A 67-es utat a mai napig nem játsszuk, csak úgy, hogy bejátsszuk, és ő énekli a dalt.” Kevés dalszerző akad a zenei világban, akit mindenki szeret, és csak jót tud róla mondani. Bódi László Cipő ilyen zenész volt: barátai, ismerősei szerint a színpadon lehengerlő, a magánéletben viszont visszahúzódó és szerény. A 10 éve elhunyt zenészre emlékezik a Fókuszban mentora, Bródy János, zenésztársai, valamint barátja, akivel az utolsó hétvégéit töltötte.

Ezeket láttad már?