Hirdetés
Tovább olvasok
Hirdetés

RTL.hu Hírek

„Mennyit kérnétek a 100 százalékért?” – Lakatos István felvásárolná a Cápák között vállalkozóinak cégét

Cápatörténelmi pillanatnak lehettek szemtanúi az üzleti showműsor nézői az 5. évad utolsó előtti adásában, Lakatos István ugyanis egy nem mindennapi ajánlatot tett a Redmenta vállalkozóinak. A videóból kiderül, hogy mit reagáltak az online feladatlapkészítő weboldal megálmodói a teljes kivásárlásra.

„Nem volt még ilyen a világtörténelemben” – fenntartható és gazdaságilag gyorsan megtérülő energetikai megoldás a Cápák közöttben

Weeber István és Juhász Péter Tibor nagy ipari csarnokok klimatizálásával foglalkozik. A Tetőhűtés az évről évre növekvő hűtési energiára hozott egy megoldást: lapostetős épületek tetején alakítanak ki egy párologtató rendszert, ami hűvösen tartja a tetőszerkezetet. A vállalkozók a nemzetközi terjeszkedéshez 80 millió forintot kértek a Cápáktól 5 százalék tulajdonrészért cserébe.

RTL Karrier

Az alábbi munkakörökbe keresünk kollégákat az RTL Magyarországnál. Amennyiben akad köztük olyan, amit hozzád illőnek érzel és megfelelsz a feltételeknek, jelentkezz! 

„Nem lehet, hogy túl sokat beszélsz?” – a Cápák között vállalkozója kommunikációs szakembernek kiváló lenne a befektetők szerint

Míg Lakatos István türelmetlen embernek tartja magát a Salonhero vállalkozójához, Balogh Petya a nyitottságot és kíváncsiságot hiányolta Krisztiánból, aki szerinte mindenre válaszolni akart ahelyett, hogy együtt gondolkoztak volna.

A Cremediq sikersztorija: tökéletes fúzió jött létre Balogh Levente és Pallagi Edina között

A Cápák között negyedik évadában mutatkozott be Pallagi Edina és a Cremediq kozmetikai termékcsalád. A vállalkozónő hiteles személye és szakértelme azonnal lenyűgözte Balogh Leventét, aki befektetési ajánlatot tett neki, és saját szépségipari termékeinek fejlesztésébe is bevonta őt.

A kórházi leletek alapján nem volt esélye a túlélésre, Soma mégis talpra állt a 25 ezer voltos áramütés után

A 16 éves fiú egy barátját akarta megmenteni, mikor őt is megrázta a nagyfeszültség. Szülei 2 hónapig bizonytalanságban éltek, sosem tudták, hogy a másnapot is megéri-e a gyermekük, mert a laboreredményei alapján az értékei élettel összeegyeztethetetlenek voltak.

Éld túl a kalandot! Jelentkezz a Survivorbe!

A Survivor, a világ legkeményebb valóságshowja hétköznapi hősök jelentkezését várja a kitartás, a taktika és a túlélés játékába! 

„Te levédetted a lyukat?” – Moldován András váratlan kérdést tett fel a fiatal influenszer lánynak

A 19 éves Csomós Nadin egy olyan hajgumit álmodott meg, ami megvédi a szórakozni vágyó lányokat a rájuk és az italos poharukra leselkedő veszélyektől. A Sassy kiegészítők formatervezési mintaoltalommal rendelkeznek, Moldován Andrást azonban nem hagyta nyugodni a kérdés azzal a bizonyos lyukkal kapcsolatban.

Ezeket láttad már?