Hozzávalók
- 70 g mandulaliszt
- 1 csipet só
- 40 g csokoládés fehérje
- 80 g étcsoki
- 100 g kókuszolaj
- 70 g kókuszvirágcukor
- 2 db tojás
- 1 mk vaníliakivonat
A tetejére
- 20 g étcsoki
Hozzávalók
- 70 g mandulaliszt
- 1 csipet só
- 40 g csokoládés fehérje
- 80 g étcsoki
- 100 g kókuszolaj
- 70 g kókuszvirágcukor
- 2 db tojás
- 1 mk vaníliakivonat
A tetejére
- 20 g étcsoki
A protein brownie elkészítéséhez először a mandulalisztet összekeverjük a sóval és a fehérjeporral. Vízgőz felett összeolvasztjuk az étcsokit, a kókuszolajat és a kókuszvirágcukrot, majd levesszük a gőzről és belekeverjük a tojásokat és a vaníliakivonatot, végül a mandulalisztes keveréket is.
A masszát kb. 20 x 20 cm-es tepsibe öntjük, a maradék 20 g étcsokit a tetejére tördeljük, és betoljuk a 165 fokra előmelegített sütőbe, 20 percre. Megvárjuk, amíg teljesen kihűl, majd szeleteljük. Hűtőben 2-3 napig eláll, ha lesz rá ideje.
- előkészítési idő: 10 perc
- sütési idő: 20 perc
- hűtés: 30 perc
- összesen: 60 perc
Ha tetszett ez a recept, akkor csekkoljátok a videóinkat, exkluzív tartalmakért pedig lájkoljatok minket a Facebookon, és kövessetek minket az Instagramon!
Ezek a proteines cuccok is érdekelhetnek:
Banános-mogyoróvajas fehérjesüti
BECSÜLT TÁPÉRTÉK
Becsült tápérték egy főre:
Fehérje: 14 g
Szénhidrát: 14 g
Zsír: 136 g
Kalória: 1312 kcal
Becsült tápérték összesen:
Fehérje: 14 g
Szénhidrát: 14 g
Zsír: 136.1 g
Kalória: 1312 kcal