Hozzávalók
- 200 g fagyasztott garnéla
- 1 ek olaj
- só, bors
- 4 - 6 csepp citromlé
- 1 mk mustár
- 2 ek majonéz
- 1 ½ ek tejföl
- 1 fej lila hagyma (kisebb)
- 2 db savanyú uborka
- 1 csokor friss kapor (kisebb)
- 4 szelet magos svéd kenyér a tálaláshoz
Hozzávalók
- 200 g fagyasztott garnéla
- 1 ek olaj
- só, bors
- 4 - 6 csepp citromlé
- 1 mk mustár
- 2 ek majonéz
- 1 ½ ek tejföl
- 1 fej lila hagyma (kisebb)
- 2 db savanyú uborka
- 1 csokor friss kapor (kisebb)
- 4 szelet magos svéd kenyér a tálaláshoz
A garnélát kiolvasztjuk, és elkezdjük pirítani az olajon. Ha kezd rózsaszínesedni, sózzuk, borsozzuk, meglocsoljuk pár csepp citromlével, és 2-3 perc alatt készre sütjük. Szobahőmérsékletűre hűtjük.
Egy keverőtálban összekeverjük a mustárt, a majonézt és a tejfölt, majd belerakjuk az apróra vágott hagymát, az uborkát és a kaprot. Sózzuk, borsozzuk, és a felaprított garnélát is belekeverjük.
A kenyeret megpakoljuk a garnélás krémmel, és friss kaporral díszítjük.
Ha tetszett a garnélás toast receptje, csekkoljátok a videóinkat, exkluzív tartalmakért pedig lájkoljatok minket a Facebookon, és kövessetek minket az Instagramon!