Hirdetés

Garnélás toast

Hozzávalók

4
főre
+
200 g fagyasztott garnéla
1 ek olaj
só, bors
4 - 6 csepp citromlé
1 mk mustár
2 ek majonéz
1 ½ ek tejföl
1 fej lila hagyma (kisebb)
2 db savanyú uborka
1 csokor friss kapor (kisebb)
4 szelet magos svéd kenyér a tálaláshoz
Bevásárlólistához adom
Hirdetés

Garnélás toast

Ha valamelyik északi országban járok éppen, a kardamomos csiga után biztos, hogy mindig ezt reggelizem! :D Van ennek a salinak egy kis majonézes krumplisali feelingje, ami tök jól áll neki. :D
Kipróbáltam, jóóó lett!
8
Hirdetés

Hozzávalók

4
főre
+
200 g fagyasztott garnéla
1 ek olaj
só, bors
4 - 6 csepp citromlé
1 mk mustár
2 ek majonéz
1 ½ ek tejföl
1 fej lila hagyma (kisebb)
2 db savanyú uborka
1 csokor friss kapor (kisebb)
4 szelet magos svéd kenyér a tálaláshoz
Bevásárlólistához adom

A garnélát kiolvasztjuk, és elkezdjük pirítani az olajon. Ha kezd rózsaszínesedni, sózzuk, borsozzuk, meglocsoljuk pár csepp citromlével, és 2-3 perc alatt készre sütjük. Szobahőmérsékletűre hűtjük.

garnélás toast

Egy keverőtálban összekeverjük a mustárt, a majonézt és a tejfölt, majd belerakjuk az apróra vágott hagymát, az uborkát és a kaprot. Sózzuk, borsozzuk, és a felaprított garnélát is belekeverjük.

A kenyeret megpakoljuk a garnélás krémmel, és friss kaporral díszítjük.

Ha tetszett a garnélás toast receptje, csekkoljátok a videóinkat, exkluzív tartalmakért pedig lájkoljatok minket a Facebookon, és kövessetek minket az Instagramon!

Hozzászólások
Tovább olvasok
Hirdetés

Ezeket láttad már?

Később módosíthatod a beállításaidat
Cookie beállítások