Hirdetés

Cukormentes eperlekvár

Tovább olvasok
Hirdetés

RTL.hu Hírek

Diana egyik legjobb barátnője, Sarah Ferguson york-i hercegné adott interjút a Fókusznak

Az ukrán menekültek segítése céljából érkezett Magyarországra András herceg exfelesége, és interjút adott a Fókusznak. Sarah Ferguson york-i hercegné beszélt botrányos életéről, és arról is, hogy ő volt az, aki mindig jó kedvre derítette II. Erzsébet királynőt.

Volt olyan, aki könnyek között mondta el, egy hónapja nem evett meleg ételt – A Konyhafőnök fel nem használt alapanyagaiból főztek rászorulóknak

Jocó séf, A Konyhafőnök előkészítő szakácsa a fel nem használt alapanyagokból ebédet főz a stábnak, de nem csak a dolgozók kapnak a finom ételekből, hanem jótékonysági szervezetek is. Ellátogattunk az ételosztás helyszínére, ahol a hűvös ellenére is ünnepi volt hangulat. Az ínycsiklandó falatok mellett fodrász, pedikűr és masszázs szolgáltatást is igénybe vehettek teljesen ingyen.

Előzetes: „Szeretem a rosszfiúkat” – Saci és Laci elfelejtett védekezni (12.03.)

Miután Saci megtalálja a bontatlan óvszert, Lacin azonnal a patikába rohan pár esemény utáni tablettáért. Ha kíváncsi vagy a további fejleményekre, akkor kövesd A mi kis falunk epizódjait minden szombaton 20:00-kor az RTL-en!

Borsodban található az ország leggazdagabb és legszegényebb települése

A legújabb adatok szerint egy tizenkét fős kis borsodi faluban több, mint fél milliót, 535 ezer forintot visz haza minden lakó havonta. Érdekesség, hogy a legkevesebbet keresők települése is Borsodi, Csenyétén az emberek átlagosan harminchét ezer forintot visznek haza egyhónapban. A NAV adatai szerint tavaly az átlagos havi kereset nettó 235 ezer forint volt.

„Hamar megbocsájtok mindenkinek, Zsoltinak nem biztos” – Újabb versenyző hagyta el a konyhát

A kék csapat Elődöntőjének harmadik napján egy versenyzőnek ismét el kellett hagynia a konyhát. Ezúttal egy olyan híresség távozott, aki hátráltatást is kapott, ami szerinte erősen rányomta a bélyegét a teljesítményére.

„Egy ország látta, hogy rámozdultál a répámra” – Ripli Zsuzsi kiszúrt Osváth Zsoltival

Zsuzsi élt az előnyével, és úgy döntött, hogy Zsoltitól vesz el két elemet. Ezt persze versenytársa nem hagyta szó nélkül, és viccesen meg is fenyegette hátráltatóját. Hogy miként dobálta egymásnak a magas labdákat a két versenyző, megnézheted a videóban.

Előzetes: „Az összes tepsit elfoglaltátok” – A versenyzők csúnyán összebalhéznak (12.01.)

A feszültség a tetőfokára hág, amikor a páros feladatnál a versenyzők elveszik egymástól a konyhai eszközöket. Hogy Hagymának és Nagy Viktornak sikerül-e rendezniük a konfliktusukat, kiderül A Konyhafőnök VIP következő részében, 20 órától az RTL-en.

Mardoll szóhoz sem jutott a sírástól

Az énekesnő a legutóbbi kudarca után félve vitte ki az ételét a zsűri pultjára, mert tudta, hogy most sem sikerült tökéletesen teljesítenie. Ha kíváncsi vagy rá, hogyan értékelte a zsűri Mardoll tányérját, nézd meg a videót!

Ezeket láttad már?