Hirdetés

Cukormentes málnás pohárkrém

Tovább olvasok
Hirdetés

RTL.hu Hírek

Így kezdődik a Cápák között vasárnap elrajtoló 5. évada

Vasárnap este 19 órakor kezdetét veszi Magyarország üzleti showműsorának vadonatúj évada, melyben vállalkozók befektetőket keresnek, hogy megvalósítsák, fellendítsék vagy megmentsék üzletüket. A befektetők – másnéven Cápák – a műsorban saját pénzüket kockáztatják. Íme a Cápák között megújult intrója Balogh Leventéről, Balogh Péterről, Tomán Szabináról, Lakatos Istvánról és Moldován Andrásról.

Váratlan meglepetés: Tomán Szabina évtizedek óta ismeri a vállalkozót, aki a Cápák elé állt

Dévényi Katalin 27 éve van jelen a szépségiparban, és most úgy döntött, hogy szerencsét próbál az üzleti showműsorban, ahova fia, Dévényi Máté is elkísérte őt. Az LPSM liposzómás szérumok és krémek készítésével foglalkozik, és 2020-ban került Katalinék tulajdonába, miután felvásárolta a több mint 30 éve működő kozmetikai manufaktúrát.

Moldován András felesége üzleti ügyekben nem hallgat a férjére

A Cápák között befektetője Az első millióm történetében mesélt feleségéről, akit rendkívül tehetségesnek tart, és aki ennek köszönhetően sikert sikerre halmoz, noha semmiben nem hallgat férjére. A teljes beszélgetést ide kattintva tudod megnézni!

„Utódaink kénytelenek megbirkózni azzal, hogy mi sikeresek vagyunk, elértünk valamit” – a Cápák között befektetői elárulták, ki örökli a vagyonukat

A világ leggazdagabbjai közül egyre többen döntenek úgy, hogy a pénzüket nem a gyermekeik kapják, hanem inkább jótékonysági szervezetek. A Fókusz megkérdezte a Cápák között befektetőit, hogy ők mit szólnak ehhez a trendhez.

„A szüleim úgy etetnek, mint egy disznót” – az anorexiás Regina 24 kilósan került kórházba

Még a kórházban is kövérnek látta magát a 12 évesen anorexiában szenvedő Nóga Regina. Rettegett az elhízástól, egyáltalán nem érzett éhséget, már vizet sem akart inni. 6 évvel később viszont fordult a kocka, és az eltökéltségét sikerült az előnyére fordítania. Ma már pszichológia szakos egyetemista és profi testépítő versenyző.

„Úgy értem hozzá, ahogy hozzád is szoktam érni” – bevallotta terhes párjának, hogy molesztálta 9 éves lányát

Andrea kislányát, Pirkót a nevelőapja molesztálta egy romániai faluban. A szörnyű traumán túl Andreáéknak az áldozathibáztató közösséggel is meg kellett küzdeniük, mivel a bűnös férfi a köztiszteletnek örvendő református pap fia volt. A Túl közel című dokumentumfilm, amely anya és lánya kálváriáját mutatja be, díjat nyert a romániai Astra Filmfesztiválon – abban az országban, ahol óriási probléma a gyermekek szexuális bántalmazása. 

Fedőneve: Hód – a magyar titkosügynök, aki olyan, mint James Bond, csak romantikusabb

Mattyasovszky Jenő rendőrnyomozó és újságíró regényhőse fiatalkorától fogva mindig helytállt, és megvédte a Magyar Népköztársaságot. Történetei több százezres példányszámban keltek el, és még az író halála után sem értek véget. A szocialista propaganda és a volt rendőr fantáziájának szüleményéről Szondi Vanda készített filmet.

Balogh Petya vitte a prímet, az egyik vállalkozó pedig kétmillió forint ajándékkal távozott – ez történt a Cápák között 3. adásában

A Cápák között harmadik adása sem múlt el befektetési ajánlat nélkül, Balogh Petya egy matematika-oktatással foglalkozó fiatal vállalkozóval fogott kezet, miközben az üzleti showműsor magyarországi történetében először egy másik vállalkozó – két Cápától is – ajándékba kapott egy-egy millió forintot.

Ezeket láttad már?