Hirdetés

Édes-savanyú mandulás pirított répa

Gluténmentes

Gluténmentes

Laktózmentes

Laktózmentes

Vega

Vega

Hozzávalók

2
főre
+
500 g répa (a mini a legjobb)
1 ek olaj
só, bors
3 ek szeletelt mandula
3 ek méz
4 ek almaecet
1 csokor friss koriander
Bevásárlólistához adom

A bevásárlólista támogatója a:

Hirdetés

Édes-savanyú mandulás pirított répa

Az egyik legjobb köret! Nagyon gyorsan készen van, és a krumpli/rizs már elég uncsi, szóval újítsatok be ezzel a recepttel, amiben répa van!
Kipróbáltam, jóóó lett!
Hibát találtam
Hirdetés

Hozzávalók

2
főre
+
500 g répa (a mini a legjobb)
1 ek olaj
só, bors
3 ek szeletelt mandula
3 ek méz
4 ek almaecet
1 csokor friss koriander
Bevásárlólistához adom

A bevásárlólista támogatója a:


A répát megpucoljuk és kis darabokra vágjuk, majd bő, sós vízben 5 percig főzzük, leszűrjük. Ezután egy serpenyőben az olajon jól megpirítjuk. Sózzuk, borsozzuk, megszórjuk a mandulával, és ha színt kapott, ráöntjük a mézet, az ecetet, és kicsit beforraljuk. Friss korianderrel tálaljuk.

Édes-savanyú mandulás pirított répa

Ha tetszett az édes-savanyú mandulás pirított répa receptje, akkor csekkoljátok a videóinkat, exkluzív tartalmakért pedig lájkoljatok minket a Facebookon, és kövessetek minket az Instagramon!

Hozzászólások
Tovább olvasok
Hirdetés

Ezeket láttad már?

Később módosíthatod a beállításaidat
Cookie beállítások