Hirdetés

Epres spárgasaláta sonkával

Tovább olvasok
Hirdetés

RTL.hu Hírek

Balogh Levente első szerelme és első kudarca – ismerd meg jobban Az álommeló elnökét

Hol nyaralt először Balogh Levente, milyen szerepet tölt be életében a dzsúdó, mikor kapta az első nagy pofont az élettől, és mi volt a legmeghatározóbb élménye? Ilyen kérdésekre is válaszolt az rtl.hu-nak az ásványvízkirály, aki az RTL új műsorában ideális elnöki asszisztensét keresi.

Így készül Balogh Levente falusi tojásrántottája – ismerd meg közelebbről az ásványvízkirályt!

A magyaros vagy a külföldi konyhát szereti? Az irodai munkavégzést vagy a home office-t támogatja? A szénsavas vagy a szénsavmentes vizet preferálja? Ilyen és ezekhez hasonló kérdésekre is válaszol Balogh Levente az rtl.hu-nak adott interjújában.

Április 3-án indul Az álommeló Balogh Leventével

Rengeteg jelentkező közül választotta ki Balogh Levente azokat a jelölteket, akik versenybe szállhatnak álmaik állásáért.  

A boldog nemzetek titka – de mi, magyarok miért nem lehetünk közöttük?

Finnország egymás után hatodszorra lett a legboldogabb ország. A Gallup Intézet idén is elkészítette a World Happiness Report-ot, azaz a világ legboldogabb országainak ranglistáját. Kitalálja, Magyarország hol végzett ezen a listán?

Trollkirály: Bocsánatot kért Istenes Bence

Istenes Bence az év egyik legnagyobb trollkirálya. Az X-Faktor műsorvezetőjét egy versenyző anyukája zavarában Puskás Petivel keverte össze. A videó egy hét alatt nézettségi rekordot döntött. Puskás Peti pedig rajongóit meghívta a Madách Színházba a Macskákra, aminek ő az egyik szereplője. Váratlanul Istenes Bence is megjelent egy csokor virággal.

„Mennyi órán keresztül szenvedhetett az a kisfiú?” – édesanyja szerint ha nem veszik el tőle, Danika még ma is élne

Anitától a gyámhivatal tavaly decemberben elvette két gyerekét, mert nem tartották megfelelőnek a lakhatási körülményeiket. Néhány hónap múlva az egyik kisgyerek, a két és fél éves Danika tragikus körülmények között meghalt a nevelőszülőknél Polgáron. Azt mondták, elesett, és beütötte a fejét. Csakhogy az igazságügyi orvosszakértő megállapította, hogy Danikát bántalmazták. 

Mikor jön a jó idő?

Miután az enyhe télnek köszönhetően megúsztuk az igazi rezsikatasztrófát, a március kimutatta foga fehérjét és bebizonyította, hogy sosincs elég késő a havazáshoz, hogy a globális felmelegedés nem jelenti azt, hogy ne kéne tartanunk a fagykároktól, és károkozó, sőt, tragikus eseményekkel jelezte, hogy joggal nevezik a legszelesebb hónapnak. Vajon a tavasz hátralevő része is ennyire hektikus lesz? Sose jön el a tartós meleg, amikor már nyugodt szívvel kitehetnénk a muskátlis balkonládákat? Íme a meteorológus válaszai.

Március 29-én indul a Mellékhatás 2. évada az RTL+-on

„Egy új életre rámehet mindenki másé” – a régóta várt új évad premier epizódjait kizárólag a streaming-szolgáltatás előfizetéssel rendelkező felhasználói érhetik el március 29-től szerdánként. 

Ezeket láttad már?