Hirdetés

Édesburgonya-szendvics

Tovább olvasok
Hirdetés

RTL.hu Hírek

Előzetes: „Itt mindig ilyen feszkó van?” – Lakatos Márk meglepődik Rácz Jenő kiakadásán

A Finálé okozta izgalmak a kóstoláson is feszültséget szülnek a zsűritagok és a vendégek között? Lakatos Márk, Herceg Erika és Balogh Levente meglepetten nézik Rácz Jenőt, amikor kiadja az indulatait. A Finálé pénteken 20:00-kor kezdődik az RTL-en.

Előzetes: Kettel-Fülöp Flóra segítője tönkreteszi az egyik gépet a Fináléban

„Sztrókom lesz” – idegeskedik Kettel-Fülöp Flóra, amikor észreveszi, hogy használhatatlanná vált a vákuumozó gép. Azonnal megpróbálja kideríteni, ki lehetett a tettes. A Konyhafőnök Fináléja pénteken 20:00-kor kezdődik az RTL-en.

„Nagy kihívás volt, először visszamondtam” – Azahriah írta a főcímdalt a Valami Amerika sorozathoz, elárulta, hogy néz ki nála az alkotási folyamat

Pénz, hírnév, csillogás – meg a kék majom, azaz újjáéled a Valami Amerika világa. A népszerű moziból az RTL+-ra készül új sorozat, amelynek a főcímdalát napjaink legmenőbb énekese Azahriah szerezte. Az énekes-dalszerző elárulta, hogy először akkora kihívásnak tartotta a feladatot, hogy nem akarta elvállalni, filmzenét ugyanis szerinte egészen máshogyan kell írni. Aztán mégis belement, a zenét és a szöveget is ő szerezte, a Fókusznak pedig elárulta, hogy néz ki nála az alkotási folyamat. Megmutatjuk azt is, hogyan készült a klip, amiben most először láthatnak több részletet az új sorozatból.

Eldőlt, kik csapnak össze A Konyhafőnök Fináléjában

Obersovszky Nóra, Kurta Zsuzsa és Kettel-Fülöp Flóra az első feladatban szeretteikkel főztek együtt, utána pedig a zsűri egyik kedvenc szárnyasát kellett elkészíteniük. Nagy volt a tét, most derült ki, hogy kinek kell távoznia a Finálé kapujában.

A szorongó, kiközösített kissrác, aki különleges tehetsége mellett családjának köszönhet mindent – Kecskeméti Dávid lehet az új Szoboszlai?

A jövő Szoboszlaijaként emlegeti a 16 éves Kecskeméti Dávidot, akit az elképesztő szorgalom és kitartás vezetett oda, hogy idén szeptembertől az egyik barcelonai futballakadémia növendéke lehet. A szorongó, kiközösített kissrác, aki különleges tehetsége mellett családjának köszönhet mindent. A világ minden tájáról az akadémiára jelentkező majdani profi focisták közül évfolyamonként mindösszesen 20-at vesznek fel. Idén egyedüli magyarként a 16 éves Kecskeméti Dávid is ott lesz. A Fókusz most vele és szüleivel készített helyszíni riportot Barcelonában.

Albert Zera egy évig hajléktalan volt és kőkeményen megtapasztalta, milyen az éhezés

A Survivor játékosa, Albert Zera 16 évesen szökött el Erdélyből, utána pedig egy éven keresztül az utcán kellett túlélnie. A kemény tinédzserévek után megdolgozott azért, hogy ma már luxus körülmények között élhessen. Extra videónkban arról is mesél, miért szeretné bebizonyítani, hogy 50 felett sem ér véget az élet.

Szakadó eső, furfangos akadályok, csúszós pálya, de ha találkozik két szív, hat láb, akkor nincs lehetetlen

Az idei kutyás akadályfutó versenyen nemcsak a versenyzők, de hűséges társaik is izgatottan várták a rajtot. A start után rögtön egy kúszós-mászós akadály várta a bezsongott kutyákat és gazdáikat, akiket aztán néhány méter múlva jól le is hűtöttek a szervezők, egy vizes árokkal. Kívülről nézve felmerülhet bennünk jó néhány kérdés, esőben, sárban, meredek emelkedőn, csúszni, mászni, helyenként esni-kelni, sok-sok kilométert kutyával futni, mi lehet ebben olyan jó?

„Konkrétan megállt a forgatás, mert a húgom röhögőgörcsöt kapott” – Peller Anna és Peller Mariann A mi kis falunkban is testvéreket játszanak

A Peller testvéreket sokféle szerepben láthattuk már, de ami A mi kis falunk következő részében lesz, az még őket is meglepte. Pajkaszeg orvosnőjéhez ugyanis váratlanul betoppan a húga, akit ki más is alakíthatna, Peller Anna valódi testvére, Peller Mariann. Az egyik jelenet pedig annyira jól sikerült, hogy még a nevetést sem bírták abbahagyni.

Ezeket láttad már?