Édes reggeli bulgurkása

Laktózmentes

Laktózmentes

Hozzávalók

2
főre
+
100 g apró szemű bulgur
200 ml kókusztej
200 ml víz
3 ek méz
1 tk fahéj

A sült narancshoz

3 db narancs
1 ek méz
Bevásárlólistához adom
Hirdetés

Édes reggeli bulgurkása

Bár a bulgurra elsősorban sós köretként szoktunk gondolni, reggeli kása alapanyagként is megállja a helyét.
Kipróbáltam, jóóó lett!
3
Hirdetés

Hozzávalók

2
főre
+
100 g apró szemű bulgur
200 ml kókusztej
200 ml víz
3 ek méz
1 tk fahéj

A sült narancshoz

3 db narancs
1 ek méz
Bevásárlólistához adom

Hirdetés

A bulgurkása elkészítését azzal kezdjük, hogy a bulgurt vízbe áztatjuk 10 percre, hogy ne legyen majd zavaros főzés közben.

A kókusztejet és vizet a mézzel elkeverve felforraljuk, majd beleöntjük a leszűrt bulgurt, hozzáadjuk a fahéjat, és nagyjából 10-12 perc alatt puhára főzzük.

Közben kifilézzük a narancsot, és egy magas lángon hevített serpenyőben, egy kanál mézen kicsit lepirítjuk. A puhára főtt reggeli kását a sült naranccsal tálaljuk. Le is hűthetjük, ha úgy jobban kedveljük a kását.

Édes reggeli bulgurkása
Édes reggeli bulgurkása

Ha tetszett az édes reggeli bulgurkása receptje, akkor csekkoljátok a videóinkat, exkluzív tartalmakért pedig lájkoljatok minket a Facebookon, és kövessetek minket az Instagramon

Ezek is érdekelhetnek:

3-féle zabkása egy videóban

Másnapos zabkása

Hirdetés
Hozzászólások
Tovább olvasok
Hirdetés

Ezeket láttad már?