Hozzávalók
Hozzávalók 2 főre
- 4 db tortillalap
- 50 g friss bébispenót
- 1 ½ - 2 adag bolognai szósz
- 1 fej lila hagyma
- 1 csomag mozzarella (200 g-os kiszerelés)
A salátához
- 3 marék friss rukkola
- 6 - 7 szem koktélparadicsom
- 20 g parmezán
- só, bors
- 2 ek olívaolaj
- 1 ek balzsamecet
Hozzávalók
Hozzávalók 2 főre
- 4 db tortillalap
- 50 g friss bébispenót
- 1 ½ - 2 adag bolognai szósz
- 1 fej lila hagyma
- 1 csomag mozzarella (200 g-os kiszerelés)
A salátához
- 3 marék friss rukkola
- 6 - 7 szem koktélparadicsom
- 20 g parmezán
- só, bors
- 2 ek olívaolaj
- 1 ek balzsamecet
A tortillalapokat felmelegítjük, és elkezdjük megpakolni a hozzávalókkal, 2 ujjnyi vastag helyet hagyva a szélétől. Először jöhet egy kevés spenót, erre a bolognai, a felszeletelt lila hagyma és egy kevés a mozzarellából. Felhajtjuk az oldalait, és feltekerjük. Közepes hőmérsékleten aranybarnára pirítjuk egy serpenyőben.
A salátához a rukkolát, az elfelezett koktélparadicsomot és a kis szeletekre vágott parmezánt egy tálba rakjuk. Sózzuk, borsozzuk, meglocsoljuk az olívaolajjal, balzsamecettel, és összeforgatjuk. Ezzel tálaljuk a tortillát.
- Elkészítési idő: 30 perc
Ha tetszett a bolognai szószos tortilla receptje, akkor csekkoljátok a videóinkat, exkluzív tartalmakért pedig lájkoljatok minket a Facebookon, és kövessetek minket az Instagramon!