Hozzávalók
- 2 db érett banán
- 4 db tojás
- 4 ek görög joghurt
- 40 g ragacsos rizsliszt
- 1 ek cukor (opcionális)
- 1 tk sütőpor
- olajspray és liszt a formához (vagy olaj)
- 2 tk porcukor a szóráshoz
Hozzávalók
- 2 db érett banán
- 4 db tojás
- 4 ek görög joghurt
- 40 g ragacsos rizsliszt
- 1 ek cukor (opcionális)
- 1 tk sütőpor
- olajspray és liszt a formához (vagy olaj)
- 2 tk porcukor a szóráshoz
A banánt, a tojást, a görög joghurtot, a lisztet, a cukrot és a sütőport egy késes aprítóban simára keverjük. A muffinsütő formát jól kiolajozzuk, megszórjuk liszttel is, és beleadagoljuk a masszát, majd a 160 fokra előmelegített sütőben 30 perc alatt készre sütjük. Végül porcukorral megszórva tálaljuk.
- Előkészítés: 5 perc
- Sütés: 30 perc
Ha tetszett a banános riszmuffin receptje, akkor csekkoljátok a videóinkat, exkluzív tartalmakért pedig lájkoljatok minket a Facebookon, és kövessetek minket az Instagramon!