A spárgákat megszabadítjuk a fás részektől, és a fehér spárgának zöldségpucolóval vékonyan megtisztítjuk a szárát.
A tepsibe reszeljük mindkét sajtot, elegyengetjük és rádobáljuk a szeletelt fokhagymát, kirakjuk a spárgákkal, majd sózzuk, borsozzuk. A tetejére csipkedjük a vajat, majd berakjuk a 200 fokra előmelegített sütőbe 25-30 percre, míg szépen meg nem pirulnak a spárgasípok.
Tálalásnál finomra vágott snidlinggel szórjuk meg.

- Elkészítési idő: 15 perc
- Sütési idő: 25-30 perc
Neked is a spárgaszezon a kedvenc szezonod? Csapj le a roppanós zöldségre amíg még lehet! Mutatunk néhány kajét, amihez kiválóan tudod használni! Persze csak ha a spárga sajttal sütve nevű receptünk már meg volt!
Krémsajtos tészta spárgával és zöldborsóval
Megúszós spárgás quiche bolti tésztából