Hirdetés

Cukkini sörtésztában sütve

Tovább olvasok
Hirdetés

RTL.hu Hírek

Fejtetű okoz pánikot Pajkaszegen a következő részben

Laci szerint egy troll lehet Saci anyukája, Szifont komoly váddal illetik, és egy rejtélyes alak is felbukkan Pajkaszeg kocsmájában. A mi kis falunk új részei szombat este 20:00-tól az RTL-en.

„Rettenetesen zavarban vagyok” – Staub Viktória még sosem izgult ennyire erotikus jelenet előtt

Izzik a levegő a Ki vagy te szereplői között, különösen, hogy az RTL+ bevállalós sorozata a végkifejlethez közeledik. Lengyel Tamás, aki többször is ruha nélkül látható a sorozatban, elárulta, hogy bár a filmen intimnek tűnnek a jelenetek, a forgatáskor a legkevésbé sem azok. A kényelmetlenséget az alkotók is igyekeznek csökkenteni, az ilyen jeleneteknél csak egy kisebb stáb dolgozik, és olykor paravánokat is használnak, a színészek pedig minden mozdulatot előre megbeszélnek a rendezővel. Staub Viktóriának volt már több merész jelenete, de az előtt izgult a legjobban, amiben Petrik Andreával együtt szerepel.

Ivott, drogozott és nem a felesége miatt romlott meg a viszonya bátyjával – többek között erről beszélt legújabb botrányinterjújában Harry herceg

Szerda óta látható Harry herceg exkluzív interjúra az RTL+-on. Bár a 38 éves herceg 2020-ban visszalépett udvari feladataitól, éri még reflektorfény: dokumentumfilmben szerepelt, könyvet írt, nemrég pedig első önálló amerikai televíziós interjúját adta Anderson Coopernek. A királyi családdal való szakítása óta több vád is érte Károly kisebbik fiát, aki most nyers őszinteséggel mondta el saját igazságát.

Így szelt le egy darabot saját kezéből, Kovács Lázár a sztárséf, megmutatta a Fókusznak, hogy félkézzel is tündér a konyhában

Nagy veszélybe került a sztárséf, Kovács Lázár részvétele az áprilisi pizza-világbajnokságon. Lázár majdnem levágta a hüvelykujját. Hogy hogyan szelt ki a kezéből egy darabot a sztárséf, majd azt hogyan varrták vissza, kiderül a riportól.

Egyetlen hátizsákkal, napi pár száz forintból járta be Dél-Amerikát Andi és Tobi

Andi és Tobi úgy járta be egyetlen hátizsákkal egész Dél-Amerikát, hogy naponta mindössze pár száz forintot költöttek. A magyar-svéd pár néha egy terepjáró platóján, sörösüvegeken utazott, máskor az őserdőben sátraztak éjszaka. Ha pedig elfogyott a pénzük, beálltak a helyiek közé dolgozni.

Éld túl a kalandot! Jelentkezz a Survivorbe!

A Survivor, a világ legkeményebb valóságshowja hétköznapi hősök jelentkezését várja a kitartás, a taktika és a túlélés játékába! 

Április 3-án indul Az álommeló Balogh Leventével

Rengeteg jelentkező közül választotta ki Balogh Levente azokat a jelölteket, akik versenybe szállhatnak álmaik állásáért.  

A mi kis bakink – Nevetésben tört ki az összes színész Pali bácsi szövegétől

Dióssi Gábornak elég volt csak megszólalnia, és máris mindenki röhögőgörcsöt kapott. Nézd meg a forgatás legviccesebb pillanatait, és kövesd A mi kis falunk legújabb részeit minden szombat este 20:00-kor az RTL-en!

Ezeket láttad már?