Hirdetés
Tovább olvasok
Hirdetés

RTL.hu Hírek

Herceg Erika valóságos műtárggyá változott egy képzőművész kezei között

Az X-Faktor mentora egy divattervezővel és egy képzőművésszel karöltve hozott létre közös alkotást. A művészetek találkozása jegyében örömmel lett főszereplője egy különleges performansznak: rendhagyó festővásznat öltött magára.

Előzetes: A Király című sorozat már elérhető az RTL+ streamingszolgáltatónál

Igaz történetek és hazugságok alapján. A Zámbó Jimmy életét bemutató A Király című sorozat első epizódja már streamelhető az RTL+-on. Próbáld ki 1 hónapig ingyen!

Egy kígyóbűvölő, egy rocker és egy lábmániás hódító is beköltözik a ValóVilág Villájába

A rekord gyorsasággal elcsattant csókok, a ValóVilág 11 első beköltözői szinte sokkolták a valóságshow követőit. A szombati események után csak átmenetileg csendesedhetett el a villa, ugyanis szerdától jönnek máris az új lakók, a kígyóbűvölő, a rocker és a lábmániás hódító – egy perc nyugalomra sem számíthatunk!

Mindenki a sikert kereste az éjszakában, de csak kevesen mondhatták el magukról, hogy királyok – így lett Imréből Jimmy

Hogy Zámbó Imréből hogyan lett Jimmy, a király, a mai napig rejtély, még a barátai, pályatársai sem egyformán emlékeznek rá. A Király második epizódja nem véletlenül kapta a „Messziről jött ember…” alcímet.

Istenes Bencével és Csobot Adéllal indul az Életünk története 2. évada!

Friderikusz Sándor nagyszabású jövőutazó talk show-ja hamarosan visszatér az RTL Klub képernyőjére!

Lezárult az első kör: egy versenyzőnek búcsúznia kellett az X-Faktortól

Kiderült, ki az első versenyző, aki az X-Faktor harmadik Élő show-ja alatt leadott nézői szavazatok alapján már nem folytathatja a versenyt a következő körben.

Az Éjjel-Nappal Budapestben Kírát alakította, de most csak saját magát szeretné

VV Kriszti lázadónak tartja magát, aki imád élni, imád bulizni és verseket tanulni. Azt mondja, nehéz lehet vele együtt élni, mert az egyik pillanatban még táncol és nevet, a másikban pedig elsírja magát.

„Megőrjített a gondolat, hogy Jimmynek van egy másik élete is” – Háfra Mari nehezen viseli a szerető szerepét

A fiatal énekes sok nőt magába bolondított, így többen is kénytelenek voltak osztozni Jimmy szívén. Hogy hogyan alakul Jimmy sorsa, miután Mari belép az életébe, kiderül a harmadik epizódban. A Király című sorozat már elérhető az RTL+ streamingszolgáltatónál.

Ezeket láttad már?