Hirdetés
Tovább olvasok
Hirdetés

RTL.hu Hírek

„Lehet, hogy már nem is élnék” – Gizi néni a konditerem fénypontja, a nagymama kitartása irigylésre méltó

Legyen szó születésnapról, családi névnapozásról vagy házassági évfordulóról, a hetvenéves Gizi nénit semmi sem tartja otthon, már ha edzésről van szó. Nála olyan, hogy kifogás, nem létezik. Már legalább 20 éve minden nap lejár a konditerembe és boldogabb mint valaha. 

Balogh Levente kifizette a földrajztanár elköltött megtakarítását – Cápák között Online Pitch

Mándli Péter a NapiSzámláló alkalmazással érkezett a Cápák elé. 2016 nyarán kezdett el érdekességeket gyűjteni, majd ezeket számokhoz fűzte. Célja, hogy rendhagyó módon tanítsa az embereket, ezért úgy döntött, 2023-ban elindítja webapplikációját. Ennek fejlesztéséhez most 5 millió forintra lenne szüksége, amiért cserébe 20 százalékos tulajdonrészt ajánlott fel a vállalkozásából.

A perui bányából előkerült háromujjú múmiákra egyelőre nincs racionális magyarázat

Jaime Maussan ufókutató, újságíró azt állítja, hogy az újonnan talált háromujjú múmiák DNS-e eltér az emberétől és szerinte ez bizonyítja, hogy volt idő, amikor az emberiség nem volt egyedül a bolygón. A Mexikói Nemzeti Autonóm Egyetem szén-dioxid kormeghatározást végzett, ezek szerint a háromujjú, fogak nélküli, kétszemű testek több mint 1000 évesek. A bizarr bemutató azonban sokakban kételkedést váltott ki, egyesek azzal viccelődtek, hogy a holttestek „mutáns macskák”.

Miklósa Erika: Azért fordultam meg, mert kirázott a hideg

Lakatos Anita Patrícia remegve állt a The Voice színpadán produkciója után. Miklósa Erika hisz a 21 éves lány tehetségében, ezért megnyomta a gombot, majd felment hozzá, hogy megnyugtassa. Bár Trokán Nóri, Manuel és Curtis nem fordultak meg, szerintük is érdemes Anitával foglalkozni, és segíteni a fejlődésben. Görgess lejjebb, és nézd meg a produkciót!

Curtis mikrofont ragadott és felpattant a The Voice színpadára

Felrázták a hangulatot a coachok a forgatás szünetében, egy jó Charlie-dalra vágytak, Curtis pedig megadta nekik. 

Rácz Jenő különleges Cézár-salátát készíttetett a versenyzőkkel

Újabb séffőzéssel kellett szembenéznie a középdöntős versenyzőknek, ezúttal azonban Rácz Jenő diktálta nekik a receptet.

Turkálóban találtak rá és még soha sem merték kimosni – Lengyel Tamást is meglepte Gyuri ikonikus tréningruhájának népszerűsége

Mint a szemük fényére – úgy vigyáznak A mi kis falunk öltöztetői Gyuri ikonikus tréningruhájára. Nem véletlen féltik ennyire, hiszen az országban mindössze ez az egy darab létezik belőle. A ruhát egy turkálóban találták, és Lengyel Tamás már a sorozat indulása előtti próbafelvételen is ezt viselte. A nyolc év alatt sok mindent átélt, kivéve a mosást, mosógépbe ugyanis egyszer sem merték betenni. A Fókusz most először mutatja be – a sorozat stylistjának vezetésével - azt nagy jelmezraktárat, ahol karakterek szerint tárolják a színészek viseleteit.  

Három törzs, extrém körülmények, még több fordulat – erre számíthatunk a Survivor új évadában

Hiába a paradicsomi környezet, a küzdelem most is pokoli lesz. A napi realityből a nézők három évadot már láthattak az utóbbi években. Azt gondolhatnák, már nem tartogathat meglepetéseket, ám idén először generációk csapnak össze. A mindenre elszánt civilek három törzsben teszik próbára fizikai és mentális tűrőképességüket. Már csak emiatt is minden eddiginél több fordulatra számíthatnak a nézők.

Ezeket láttad már?