Hirdetés
Karácsonyi menü

Tonhalas paradicsomos tészta

Hozzávalók

2
személyre
+
320 g konzerv tonhal
300 g spagetti
só, bors
3 gerezd fokhagyma
3 ek olívaolaj
200 g passata (passzírozott paradicsom)
1 mk szárított oregánó
parmezán
Bevásárlólistához adom

A bevásárlólista támogatója az:

Hirdetés

Tonhalas paradicsomos tészta

Most megmutatjuk, hogyan csinálhatjátok meg a világ egyik legegyszerűbb tésztáját, a tonhalas pastát. Kevés hozzávaló kell hozzá, nagyon egyszerű és isteni finom! :D Tonhalimádóknak kötelező! :P ;)
Kipróbáltam, jóóó lett!
36
Hirdetés

Hozzávalók

2
személyre
+
320 g konzerv tonhal
300 g spagetti
só, bors
3 gerezd fokhagyma
3 ek olívaolaj
200 g passata (passzírozott paradicsom)
1 mk szárított oregánó
parmezán
Bevásárlólistához adom

A bevásárlólista támogatója az:


A spagettit sós vízben kifőzzük és kb. 1 decit félre rakunk a főzővizéből. Közben elkészítjük  a mártást: olívaolajon egy serpenyőben 2 percig pirítjuk a felszeletelt fokhagymát. A tonhalkonzervről leöntjük a levét/olajat és rádobjuk a fokhagymás alapra. 2-3 percig pirítjuk, majd sózzuk, borsozzuk, megszórjuk oregánóval és felöntjük a passatával. Elkeverjük, és további 3 percig forraljuk. Beleöntjük a tészta főzőlevét és miután újra felforr,  belerakjuk a kifőtt tésztát, elzárjuk. Ízlés szerint tehetünk bele reszelt parmezánt és tálalásnál locsojunk rá egy kevés olívaolajat.

Hozzászólások
Tovább olvasok
Hirdetés

Ezeket láttad már?

Később módosíthatod a beállításaidat
Cookie beállítások