Hozzávalók
- 1 kg csirkeszárny
- 2 tk fokhagymapor
- 1 tk őrölt kömény
- 1 tk füstölt paprika
- 2 tk chilipehely
- 2 tk Cayenne-bors
- 1 tk őrölt római kömény
- 2 tk vöröshagymapor
- só, bors
- 5 ek olaj
A tálaláshoz
- sült krumpli
- coleslaw
Hozzávalók
- 1 kg csirkeszárny
- 2 tk fokhagymapor
- 1 tk őrölt kömény
- 1 tk füstölt paprika
- 2 tk chilipehely
- 2 tk Cayenne-bors
- 1 tk őrölt római kömény
- 2 tk vöröshagymapor
- só, bors
- 5 ek olaj
A tálaláshoz
- sült krumpli
- coleslaw
A csirkeszárnyakat összeforgatjuk a fűszerekkel, sóval, borssal és az olajjal, sütőpapírral bélelt tepsire rakjuk, és 180 fokra előmelegített sütőben 20 percig sütjük. Ezután feljebb vesszük a hőt 200 fokra, és még 20 percig pirítjuk. Sült krumplival és egy ütős coleslaw-val (a receptjét itt találjátok) tálaljuk.