Hozzávalók
- 500 g ALDI Húsmester csirkemell
- 2 csomag sós-vajas popcorn kipattogtatva
- 1 ek olívaolaj
- 2 tk só
- bors
- 2 tk fokhagymapor
- 1 mk cayenne bors
- 1 tk majoranna
a bundázáshoz
- 3 db tojás
- liszt
- bő olaj a sütéshez
A brokkoli slaw-hoz
- 1 fej brokkoli
- 1 szál sárgarépa
- 1 fej lilahagyma (kicsi)
- 1 csokor friss petrezselyem
- 3 ek majonéz
- 1 ek tejföl
- ½ db lime leve
- só, bors
Hozzávalók
- 500 g ALDI Húsmester csirkemell
- 2 csomag sós-vajas popcorn kipattogtatva
- 1 ek olívaolaj
- 2 tk só
- bors
- 2 tk fokhagymapor
- 1 mk cayenne bors
- 1 tk majoranna
a bundázáshoz
- 3 db tojás
- liszt
- bő olaj a sütéshez
A brokkoli slaw-hoz
- 1 fej brokkoli
- 1 szál sárgarépa
- 1 fej lilahagyma (kicsi)
- 1 csokor friss petrezselyem
- 3 ek majonéz
- 1 ek tejföl
- ½ db lime leve
- só, bors
A csirkét kisebb kockákra vágjuk és megszórjuk a fűszerekkel: a fokhagymaporral, cayenne borssal, majorannával, sózzuk, borsozzuk, meglocsoljuk az olívaolajjal. A popcornt egy aprítógépben lezúzzuk és a csirkét a panírozásnál ebbe forgatjuk a zsemlemorzsa helyett: A bepácolt csirkét először a lisztbe, utána a tojásba, majd az aprított popcornba forgatjuk. Bő olajban aranybarnára sütjük, lecsepegtetjük.
A salihoz a brokkoli rózsáit és a szárát is, a lilahagymát és a répát vékonyan felszeleteljük. Egy keverőtálban összekeverjük a tejfölt, majonézt a lime levével, sózzuk, borsozzuk és beleszórjuk az apróra vágott petrezselymet is. Belekeverjük a felszeletelt zöldségeket és a popcorn-bundás hús mellé tálaljuk.