Hirdetés

Pulykapaprikás

Hozzávalók

4
főre
+
400 g szarvacska tészta

A paprikáshoz

3 ek olaj
2 fej hagyma
só, bors
1 ek sűrített paradicsom
1 ek pirospaprika
800 ml víz
400 - 500 g pulykamell
8 ek tejföl
Bevásárlólistához adom

A bevásárlólista támogatója a:

Hirdetés

Pulykapaprikás

Klasszikus, egyszerű és mindenki imádja! Természetesen bármilyen tésztával csinálhatjátok, de ezzel a legjobb! És másnap talán még finomabb is.
Kipróbáltam, jóóó lett!
2
Hibát találtam
Hirdetés

Hozzávalók

4
főre
+
400 g szarvacska tészta

A paprikáshoz

3 ek olaj
2 fej hagyma
só, bors
1 ek sűrített paradicsom
1 ek pirospaprika
800 ml víz
400 - 500 g pulykamell
8 ek tejföl
Bevásárlólistához adom

A bevásárlólista támogatója a:


A tésztát sós vízben megfőzzük, leszűrjük. A paprikáshoz az olajon üvegesre pároljuk az apróra vágott hagymát, sózzuk, borsozzuk, rárakjuk a sűrített paradicsomot, picit lepirítjuk, és rárakjuk a paprikát is. Elkeverjük, felöntjük 200 ml vízzel, és ha elforrta, újra felöntjük ennyivel. Ezt kb. még 3-szor megismételjük, majd az utolsó 200 ml-nél a 2 cm-es kockákra vágott húst is belerakjuk.

Kb. 15 perc alatt készre főzzük, a legvégén a tejfölt kikeverjük egy kis szafttal, hozzáöntjük, rottyan egyet és a szarvacska tésztával tálaljuk.

Pulykapaprikás

Ha tetszett a pulykapaprikás receptje, akkor csekkoljátok a videóinkat, exkluzív tartalmakért pedig lájkoljatok minket a Facebookon, és kövessetek minket az Instagramon!

Hozzászólások
Tovább olvasok
Hirdetés

Ezeket láttad már?

Később módosíthatod a beállításaidat
Cookie beállítások