Hirdetés
Instant

Ragacsos sertésszűz

Hozzávalók

2
főre
+
3 - 400 g sertésszűz
só, bors
olaj
200 g fagyasztott zöldbab
1 gerezd fokhagyma
1 cm-nyi friss gyömbér

A mázhoz

2 ek keményítő
200 ml szójaszósz
1 db narancs leve
5 ek barna cukor
2 ek méz
2 ek ecet
őrölt fekete bors

A körethez

főtt rizs
Bevásárlólistához adom

A bevásárlólista támogatója a:

Hirdetés

Ragacsos sertésszűz

Igazi kínai gyorséttermes kaja, most sertéshúsból. Az a jó benne, hogy másnap is ugyanilyen finom, szóval simán elvihetitek munkába is.
Kipróbáltam, jóóó lett!
7
Hirdetés

Hozzávalók

2
főre
+
3 - 400 g sertésszűz
só, bors
olaj
200 g fagyasztott zöldbab
1 gerezd fokhagyma
1 cm-nyi friss gyömbér

A mázhoz

2 ek keményítő
200 ml szójaszósz
1 db narancs leve
5 ek barna cukor
2 ek méz
2 ek ecet
őrölt fekete bors

A körethez

főtt rizs
Bevásárlólistához adom

A bevásárlólista támogatója a:


Hirdetés

A húst nagyobb kockákra vágjuk, sózzuk, borsozzuk, és egy nagyobb serpenyőben hirtelen megpirítjuk az olajon, majd kiszedjük. A visszamaradt szafton 2-3 percig lassú tűzön megpirítjuk a babot, rányomjuk a fokhagymát, a gyömbért, majd visszarakjuk a húst, és pár percet pirítjuk. A máz hozzávalóit összekeverjük egy tálban, és ráöntjük a húsra. 2-3 percet forraljuk, és főtt rizzsel tálaljuk.

Ragacsos sertésszűz

Ha tetszett a ragacsos sertésszűz receptje, akkor csekkoljátok a videóinkat, exkluzív tartalmakért pedig lájkoljatok minket a Facebookon, és kövessetek minket az Instagramon!

Hirdetés
Hozzászólások
Tovább olvasok
Hirdetés

Ezeket láttad már?

Később módosíthatod a beállításaidat
Cookie beállítások