Hirdetés
Instant

Sajtos-kolbászos töltött cukkini

Hozzávalók

20 dkg csiperke gomba
15 dkg kuszkusz
6 db cukkini
6 dkg kolbász
5 dkg lágy sajt pl. fehér cheddar
4 dl céklalé
1 közepes fej vöröshagyma
1 marék bazsalikom
1 gerezd fokhagyma
1 csipet durva szemű só
½ db répa
Olíva olaj
Só, bors
Bevásárlólistához adom
Hirdetés

Sajtos-kolbászos töltött cukkini

Ha egy finom dologba annál is finomabb cuccokat pakolunk, akkor abból csak is valami jó sülhet ki. Ez tény! Így történt ezekkel a cukkinikkel is, amiket gombával, kolbásszal és mindenféle király dologgal pakolt meg Zé. Próbáljátok ki!
Kipróbáltam, jóóó lett!
3
Hibát találtam
Hirdetés

Hozzávalók

20 dkg csiperke gomba
15 dkg kuszkusz
6 db cukkini
6 dkg kolbász
5 dkg lágy sajt pl. fehér cheddar
4 dl céklalé
1 közepes fej vöröshagyma
1 marék bazsalikom
1 gerezd fokhagyma
1 csipet durva szemű só
½ db répa
Olíva olaj
Só, bors
Bevásárlólistához adom

A kuszkuszt felöntjük a forró céklalével, sózzuk, borsozzuk és lefedve állni hagyjuk. Egy forró serpenyőben olajat hevítünk és lepirítjuk rajta a kockákra vágott gombát. A serpenyőbe tesszük a kockára vágott répát és amikor már pirul, hozzáadjuk a felkockázott kolbászt, majd egy perccel később hozzáadjuk a durvára aprított hagymát és a megroppantott fokhagymát. Sóval, borssal és frissen reszelt szerecsendióval ízesítjük.

elotteutana.jpg

Visszatesszük a gombát és összekeverjük a zöldségeket a kuszkusszal. Hozzáadjuk a kis kockákra vágott sajtot. A cukkiniket félbe vágjuk, a belsejét kikaparjuk és a feleket egy sütőpapírral bélelt tepsire helyezzük. A fokhagymát, bazsalikomot, durva szemű sót és olívaolajat összepépesítjük, majd megkenjük a krémmel a cukkinik belsejét. Telepakoljuk a kuszkuszos töltelékkel majd 200 fokos sütőben kb. 20 percig sütjük őket.

Hozzászólások
Tovább olvasok
Hirdetés

Ezeket láttad már?

Később módosíthatod a beállításaidat
Cookie beállítások