Hirdetés
Green Kitchen

Sarkadi pecsenye

Hozzávalók

4 - 6
főre
+
6 szelet karaj
só, bors
olaj

A raguhoz

500 g csiperkegomba
100 g paprikás kolbász
4 db savanyú uborka
só, bors
1 ek liszt
200 ml tej
150 g sajt
Bevásárlólistához adom
Hirdetés

Sarkadi pecsenye

Nem a legkalóriaszegényebb kaja, viszont annyira jó, hogy mindenképpen meg akarjátok majd csinálni! Viszonylag egyszerű összedobni, és nyugodtan elvihetitek munkába is másnap.
Kipróbáltam, jóóó lett!
15
Hirdetés

Hozzávalók

4 - 6
főre
+
6 szelet karaj
só, bors
olaj

A raguhoz

500 g csiperkegomba
100 g paprikás kolbász
4 db savanyú uborka
só, bors
1 ek liszt
200 ml tej
150 g sajt
Bevásárlólistához adom

Hirdetés

A karaj mindkét oldalát sózzuk, borsozzuk, és egy serpenyőben, magas hőmérsékleten oldalanként 2 perc alatt megpirítjuk egy kevés olajon. Kiszedjük egy sütőtepsire.

Ugyanabban a serpenyőben lepirítjuk a vékony szeletekre vágott gombát, kiszedjük, majd zsírjára pirítjuk a kolbászt. Visszadobjuk a gombát, belekeverjük a felszeletelt uborkát, sózzuk, borsozzuk, megszórjuk a liszttel, elkeverjük, és felöntjük a tejjel. Ha besűrűsödött a ragu, rákanalazzuk a húsra, és megszórjuk a reszelt sajttal. 200 fokra előmelegített sütőben 25-30 perc alatt megsütjük. 

A húsokat sült krumplival vagy rizzsel tálaljuk.

Sarkadi pecsenye
Sarkadi pecsenye

Ha tetszett a sarkadi pecsenye receptje, akkor csekkoljátok a videóinkat, exkluzív tartalmakért pedig lájkoljatok minket a Facebookon, és kövessetek minket az Instagramon

Hirdetés
Hozzászólások
Tovább olvasok
Hirdetés

Ezeket láttad már?

Később módosíthatod a beállításaidat
Cookie beállítások