Hirdetés

T-bone steak fűszervajjal

Hozzávalók

2
főre
+
1 szelet T-bone steak
só, bors
2 ek olaj

A fűszervajhoz

200 g puha vaj
1 csokor friss petrezselyem felaprítva
1 csokor friss bazsalikom felaprítva (kisebb)
2 - 3 levél zsálya felaprítva
1 ág rozmaring felaprítva
3 gerezd fokhagyma lereszelve
só, bors
Bevásárlólistához adom
Hirdetés

T-bone steak fűszervajjal

Süssetek steaket a konyhában, nem feltéltlenül kell a grillen! Fontos, hogy az elősütés magas hőmérsékleten történjen, és az is, hogy pihentessétek, ha már megsült!
Kipróbáltam, jóóó lett!
Hirdetés

Hozzávalók

2
főre
+
1 szelet T-bone steak
só, bors
2 ek olaj

A fűszervajhoz

200 g puha vaj
1 csokor friss petrezselyem felaprítva
1 csokor friss bazsalikom felaprítva (kisebb)
2 - 3 levél zsálya felaprítva
1 ág rozmaring felaprítva
3 gerezd fokhagyma lereszelve
só, bors
Bevásárlólistához adom

A fűszervajhoz a hozzávalókat egy tálban összekeverjük, és fóliába csomagoljuk úgy, hogy henger alakot kapjunk. Hűtőbe tesszük 1 órára. 

A steak mindkét oldalát sózzuk, borsozzuk, közben felhevítünk egy serpenyőt. Beleöntjük az olajat, és elkezdjük a steaket a csontos részénél sütni. Ezután körbesütjük az oldalait magas hőmérsékleten úgy, hogy mindenhol jól megpiruljon. Ez oldalanként 2-3 perc. Ezután előmelegített, 200 fokos sütőbe rakjuk 8-9 percre.

T-bone steak

Kivesszük, hagyjuk állni 10 percet, majd a fűszervajból rakunk rá egy kis darabot, és tálalhatunk is.

Ha tetszett a T-bone steak receptje, csekkoljátok a videóinkat, exkluzív tartalmakért pedig lájkoljatok minket a Facebookon, és kövessetek minket az Instagramon!

Hozzászólások
Tovább olvasok
Hirdetés

Ezeket láttad már?

Később módosíthatod a beállításaidat
Cookie beállítások