Hirdetés
Instant

Tejszínes-aszalt paradicsomos csirkemell

Hozzávalók

2
főre
+
500 g csirkemell
só, bors
olaj
1 fej vöröshagyma
2 gerezd fokhagyma
6 db aszalt paradicsom
1 tk szemes mustár
szerecsendió
400 ml tejszín
80 g bébispenót
Bevásárlólistához adom
Hirdetés

Tejszínes-aszalt paradicsomos csirkemell

Villámgyors vacsi, amit akár másnap is elvihettek melóba, mert a mártástól garantáltan ugyanolyan finom és szaftos lesz a hús, mint frissen.
Kipróbáltam, jóóó lett!
6
Hibát találtam
Hirdetés

Hozzávalók

2
főre
+
500 g csirkemell
só, bors
olaj
1 fej vöröshagyma
2 gerezd fokhagyma
6 db aszalt paradicsom
1 tk szemes mustár
szerecsendió
400 ml tejszín
80 g bébispenót
Bevásárlólistához adom

A csirkemelleket sózzuk, borsozzuk, és kevés olajon, forró serpenyőben minden oldalát kérgesre sütjük 2-2 perc alatt. A vöröshagymát és a fokhagymát apróra vágjuk, és kevés olajon üvegesre pirítjuk, majd hozzáadjuk az apróra vágott aszalt paradicsomot is. Sózzuk, borsozzuk, belekeverjük a mustárt, a szerecsendiót, majd felöntjük a tejszínnel, belerakjuk a csirkemelleket, és lefedve 15 percig sütjük, időnként átkevergetjük, hogy ne égjen le. Ha megsült a hús, kivesszük őket, a mártásba keverjük a spenótot, majd ha összeesett, a kedvenc köretünkkel és a mártással tálaljuk. 

Tejszínes-aszalt paradicsomos csirkemell

Ha tetszett a tejszínes-aszalt paradicsomos csirkemell receptje, akkor csekkoljátok a videóinkat, exkluzív tartalmakért pedig lájkoljatok minket a Facebookon, és kövessetek minket az Instagramon!

Hozzászólások
Tovább olvasok
Hirdetés

Ezeket láttad már?

Később módosíthatod a beállításaidat
Cookie beállítások