Hozzávalók
- 2 db fél csirkemellfilé
- só
- bors
- Vénusz napraforgó-étolaj
- 2 ág rozmaring
- 3 ág kakukkfű
- 4 - 5 db zsályalevél
A tökéletesre sült hús: konfitált csirkemell
Hozzávalók
- 2 db fél csirkemellfilé
- só
- bors
- Vénusz napraforgó-étolaj
- 2 ág rozmaring
- 3 ág kakukkfű
- 4 - 5 db zsályalevél
Fotó: Szilágyi NóriA csirkemelleket előkészítjük: sózzuk, borsozzuk és egy serpenyőben, kevés olajon mindkét oldalukat lepirítjuk, épp csak fehéredésig. Egy hőálló tálba rakjuk az elősütött hússzeleteket, beledobáljuk a friss zöldfűszereket és felöntjük annyi olajjal, hogy szinte ellepje a csirkemelleket. Időnként megforgatva kb. 2 óra alatt, 80 fokos sütőben készre sütjük és kedvenc köretünkkel tálaljuk az omlósra sült csirkét.