Hozzávalók
- 1 db burgonya
- 1 fej hagyma
- 1 gerezd fokhagyma
- 4 - 5 ek olívaolaj
- 150 g kolbász
- 5 - 6 db tojás
- só, bors
- ½ tk ecetes torma
- 1 csomag toastkenyér
- 1 kis csokor snidling
Hozzávalók
- 1 db burgonya
- 1 fej hagyma
- 1 gerezd fokhagyma
- 4 - 5 ek olívaolaj
- 150 g kolbász
- 5 - 6 db tojás
- só, bors
- ½ tk ecetes torma
- 1 csomag toastkenyér
- 1 kis csokor snidling
A burgonyát meghámozzuk, felszeleteljük, sós vízben megfőzzük – de vigyázzunk, hogy még legyen tartása –, és leszűrjük. A felszeletelt hagymát és fokhagymát elkezdjük pirítani egy sütőbe helyezhető serpenyőben az olívaolajon, majd rádobjuk a felszeletelt kolbászt, és amikor ezzel is pirítottuk pár percig, jöhet rá a burgonya. Óvatosan pirítjuk tovább, majd felütjük a tojásokat, sózzuk, borsozzuk, hozzáadjuk a tormát, felverjük, majd a kolbászos, hagymás, burgonyás mixre öntjük, és 200 fokra előmelegített sütőbe helyezzük kb. 5-10 percre.
A toast kenyeret megpirítjuk, majd 2 szelet közé teszünk egy szelet kolbászos tojást, vágunk rá egy kis snidlinget, és tolhatjuk is a képünkbe.
Ha tetszett a húsvéti tojáslepényes szendvics receptje, csekkoljátok a videóinkat, exkluzív tartalmakért pedig lájkoljatok minket a Facebookon, és kövessetek minket az Instagramon!