Hirdetés

Ázsiai instant leveses tésztasaláta

Tovább olvasok
Hirdetés

RTL.hu Hírek

Újra napi sorozaton dolgozik Kalamár Tamás

Hogyan tud egy barátság annyira elmérgesedni, hogy az egykori barátok már szóba sem állnak egymással? A Szomszéd tehene egy véresen komoly komédia lesz, az új napi sorozatot pedig nemsokára láthatják. A Barátok közt egykori rajongói, vagy a Bátrak földjét kedvelők lehet, hogy újra találkozhatnak majd egykori nagy kedvencükkel is.

RTL Karrier

Az alábbi munkakörökbe keresünk kollégákat az RTL Magyarországnál. Amennyiben akad köztük olyan, amit hozzád illőnek érzel és megfelelsz a feltételeknek, jelentkezz! 

Kínos volt visszanézni a csókolózós jeleneteket, Encivel most is tartja a kapcsolatot – interjú Alfonz gazdával

A Házasodna a gazda Alfonz gazdája mindent felvállal, amit a társkereső realityben tett, de utólag visszagondolva ma már más sorrendben küldené haza a lányokat. Sándor Alfonz az rtl.hu-nak adott interjújában azt is elárulta, milyen volt családi körben visszanézni a műsort, és hogy milyen kapcsolatban van a műsor óta Encivel, akit Barcelonába vitt álomrandira.

Magyarországi marketingvezetőből lett angliai buszsofőr, és boldogabb, mint valaha

Hiába volt Magyarországon marketingvezető Erdélyi Ágoston, az élete rendkívül stresszes volt. Angliában kezdett új életet a családjával, azóta lényegében stresszmentesen él, és boldogabb, mint valaha. Most turistabuszokat vezet, amiből kényelmesen meg tud élni, a leghajtósabb hónapokban átszámítva csaknem egymillió forintot is megkeres. Közben Európa-szerte, így Magyarországon is nagyon komoly járművezető-hiány van, ami pár éven belül akár azt is eredményezheti, hogy az állások fele betöltetlen lesz a szektorban, aminek beláthatatlan következményei lehetnek.

Újabb részletek derültek ki Herczeg Zoltán feltételezett drogügyéről

Eddig nem ismert részletek derültek ki Herczeg Zoltán drogbotrányáról, amit a HVG újságírója hozott nyilvánosságra. A divattervezőt 2022. október 21-én a rendőrség kábítószerkereskedelem gyanúja miatt letartóztatta. A friss fejleményeket nem kommentálta, azonban ügyvédje szerint lenne olyan információ, ami árnyalná a képet. 

A Tippelj és vidd el! játékosa felhúzta magát a fináléban

A Tippelj és vidd el! csütörtöki adásának finálistája értékesebbnél értékesebb tárgyakért versenyzett. Vajon milyen nyeremények válthatták ki ezt a reakcót a játékosból? A videóból kiderül, ahogy az is, hogy sikerült-e megszereznie őket.

„Legyen izgalmas, legyen szenvedélyes” – Bogdányi Titanilla is keresi a szerelmet a Celebrandiban

Bogdányi Titanilla is belevág a randevúzásba az RTL vadonatúj párkereső műsorában. „Nekem nagyon fontos egy férfiban, hogy fel tudjak rá nézni” – vallja a színésznő, akinek az is lényeges, hogy a párja elégedett legyen a saját munkájával.

Ezeket láttad már?