Hirdetés

Földimogyorós-csirkés kamu pad thai

Tovább olvasok
Hirdetés

RTL.hu Hírek

„Nem biztos, hogy visszajövünk” – magyarok és a Mount Everest az első Himalája-expedíciótól napjainkig

Erőss Zsolt volt az első magyar, Ugyan Anita az első magyar nő, aki feljutott a Csomolungma tetejére. A magyar hegymászás legfontosabb mérföldkövei az 1983-as első magyar Himalája-expedíciótól ritkán látott képekkel a Fókusz riportjában.

„Ez a nagy angliai álom, hogy én itt vagyok és takarítok?” – a kiköltözött magyarok elmondták, miért nem akarnak hazajönni

Van, aki kalandvágyból, más kétségbeesve hagyta el Magyarországot. Van, aki három hónap alatt megtalálta a helyét, más pedig még most is keresi, mégsem akar hazaköltözni. A Fókusz riportja arra keresi a választ: mit jelent az otthon és a haza az angliai magyarok számára. Jöjjenek az érvek és a vélemények az Egyesült Királyságban élő magyaroktól arról, ki hogyan látja a külföldi élet előnyeit és hátrányait, ki hogyan élte meg a kiköltözést, azt, hogy Magyarországtól többezer kilométerre más nyelv, más hagyományok és más szabályok érvényesek.

Már Vodafone TV médiaboxon is elérhető az RTL+ teljes kínálata

A készülék segítségével a Vodafone Magyarország előfizetői számára még egyszerűbbé vált az RTL streaming platformjának elérése.

„Nagyot fogok kapni?” – Istenes Bence megszívatta a Tippelj és vidd el! kigyúrt játékosát

A Tippelj és vidd el! műsorvezetője már az első pillanatban felfigyelt Attila kidolgozott izmaira. „Azt a mindenit, mekkora bickó!” – mondta Istenes Bence, aki később tovább viccelődött a játékossal. A tét ennek ellenére óriási volt: egy törökországi nyaralás várt a Golf játék versenyzőjére. Vajon sikerült betalálnia a lyukba?

Mi történhetett Suhajda Szilárddal a csúcs közelében?

Hiába indult a világ legjobb serpáiból álló mentőcsapat Suhajda Szilárdért, szombat délután kiderült, nem találták meg a magyar hegymászót. A földi keresését befejezték, de vasárnap még helikopter segítségével megpróbálnak a nyomára bukkanni. Suhajda Szilárdot utoljára a Hillary-lépcsőnél látták, mintegy 50 méterre a csúcstól. Miért nem segített neki az a hegymászócsapat, amelyik azonosította őt? Mi történik a szervezettel 8 ezer méter magasságban? Mitől olyan veszélyes az úgynevezett halálzóna? 

Megható pillanat: gazdára talált egy többmilliós autó a Tippelj és vidd el! fináléjában

Veronika mindössze 250 ezer forintot tévedhetett a kerti trambulin, a gőzölős sütő és a konyhasziget, valamint a vadonatúj autó árának megtippelésekor. A finalista családtagjai a közönség soraiból próbáltak segíteni a játékosnak, ő azonban a saját feje után ment, és milyen jól tette, hisz így övé lett a főnyeremény. „A nőkre mindig hallgatni kell” – összegezte Istenes Bence a szerdai adást, amiben örömkönnyekből és euforikus boldogságból sem volt hiány.

„Amikor a doki közölte, hogy négyes, végstádium, hát, ott azért lefőtt a kávé” – a Fókusz történetének egyik legmegrendítőbb vallomása

Négy évvel ezelőtt végstádiumban lévő rákbetegnek nyilvánították Timándi Gergelyt, aki akkor még csak harmincéves volt. A diagnózis szerint a szervezetében már szinte mindenhol áttétes daganat volt. Timó most 34 éves, túl van 12 kemoterápiás kezelésen, tünetmentes. Úgy érzi, egészségesebb, mint valaha – ezt a legfrissebb, tökéletes vérképe is alátámasztja. Idáig azonban hosszú út vezetett.

Műhasból, műbabát, művérrel összekenve – megmutatjuk, hogyan forgatták a Mellékhatás császármetszés jelenetét

A Mellékhatás központi témája a gyermekáldás, így a sorozat alkotóinak egyértelmű volt, hogy amikor ez a vágyálom beteljesül, a lehető leghitelesebben mutatják meg azt. Kata és Zsolt kisbabája császármetszéssel születik, amihez például szükség volt egy speciális hasra. A köldökzsinórból több verzió is készült, többek között azért, hogy el is tudják vágni. A sorozatban használt műbaba ára egy házéval vetekszik, éppen ezért ők csak bérelték a „csecsemőt”. A jelenetek alatt folyamatosan foglalkozni kellett vele, hol azt kellett elérni, hogy könnyedén csusszanjon ki a pocakból, hol pedig művérrel kellett bekenni, hogy igazinak hasson.

Ezeket láttad már?