Tarjás-kolbászos babragu

Hozzávalók

6
főre
+
500 g füstölt-főtt tarja
só, bors
olaj
125 g paprikás parasztkolbász
1 fej hagyma
2 gerezd fokhagyma
1 tk őrölt kömény
3 db babérlevél
2 konzerv bab
2 - 300 ml alaplé
1 konzerv darabolt paradicsom (400 g)
1 csokor friss petrezselyem

A tálaláshoz

friss fehér kenyér
Bevásárlólistához adom

A bevásárlólista támogatója a:

Hirdetés

Tarjás-kolbászos babragu

Szuperegyszerű és amúgy tényleg nagyon tápláló babos egytálétel, amit szinte bármivel turbózhattok: rizzsel, krumplival, tejföllel. Lehetetlen elrontani!
Kipróbáltam, jóóó lett!
2
Hirdetés

Hozzávalók

6
főre
+
500 g füstölt-főtt tarja
só, bors
olaj
125 g paprikás parasztkolbász
1 fej hagyma
2 gerezd fokhagyma
1 tk őrölt kömény
3 db babérlevél
2 konzerv bab
2 - 300 ml alaplé
1 konzerv darabolt paradicsom (400 g)
1 csokor friss petrezselyem

A tálaláshoz

friss fehér kenyér
Bevásárlólistához adom

A bevásárlólista támogatója a:


Hirdetés

A tarját nagyobb kockákra vágjuk, sózzuk, borsozzuk, és egy kevés olajon, magas hőmérsékleten körbepirítjuk, majd kiszedjük. A visszamaradt szafton elkezdjük lepirítani a kolbászt, majd amikor elkezdte kiengedni a zsírját, rádobjuk a vékonyra szeletelt hagymákat, sózzuk, borsozzuk, és megszórjuk a köménnyel és borssal. Ekkor mehet vissza a hús, a lecsepegtetett bab, a babérlevél, az alaplé és a darabolt paradicsom. Felforraljuk, majd 20-25 percet főzzük. A végén friss, aprított petrezselymet rakunk bele, és friss kenyérrel tálaljuk.

Tarjás-kolbászos babragu

Ha tetszett a tarjás-kolbászos babragu receptje, akkor csekkoljátok a videóinkat, exkluzív tartalmakért pedig lájkoljatok minket a Facebookon, és kövessetek minket az Instagramon!

Hirdetés
Hozzászólások
Tovább olvasok
Hirdetés

Ezeket láttad már?

Később módosíthatod a beállításaidat
Cookie beállítások