Expressz serpenyős „pizza"

Hozzávalók

3 - 4
főre
+

A tésztához

120 g tejföl
60 g majonéz
2 db tojás
130 g liszt
1 mk só
4 g sütőpor

A paradicsomszószhoz

5 ek konzerv darabolt paradicsom
10 szelet kolbász
150 g mozzarella
oregánó
bazsalikom
bors
Bevásárlólistához adom

A bevásárlólista támogatója a:

Hirdetés

Expressz serpenyős „pizza"

Azzal kezdeném, hogy ez egy instant „pizza”, aminek az elkészítésével abszolút semmi idő nem megy el, mindent csak össze kell keverni, és mehet is a sütőbe. Természetesen nem összehasonlítható egy nápolyi/római változattal, de egyébként elég tuti! Egy vastagabb vagy két vékonyabb tésztájú „pizzához” elegendő a recept.
Kipróbáltam, jóóó lett!
8
Hirdetés

Hozzávalók

3 - 4
főre
+

A tésztához

120 g tejföl
60 g majonéz
2 db tojás
130 g liszt
1 mk só
4 g sütőpor

A paradicsomszószhoz

5 ek konzerv darabolt paradicsom
10 szelet kolbász
150 g mozzarella
oregánó
bazsalikom
bors
Bevásárlólistához adom

A bevásárlólista támogatója a:


Hirdetés

A tészta hozzávalóit alaposan összekeverjük, egy vagy két, sütőpapírral bélelt serpenyőbe simítjuk, majd a 190 fokra előmelegített sütőbe toljuk 5 percre. Ezután eloszlatjuk rajta a paradicsomszószt, mehet rá a kolbászkarika, a tépkedett, vagy felkarikázott mozzarella, illetve némi oregánó, bazsalikom és bors. Kb. 10 percre, pirulásig visszatesszük a sütőbe, és utána már ehetjük is!

Expressz serpenyős „pizza"
Expressz serpenyős „pizza”
  • előkészítési idő: 10 perc
  • sütési idő: kb. 15 perc
  • összesen: kb. 25 perc

Ha tetszett az Expressz serpenyős „pizza” receptje, akkor csekkoljátok a videóinkat, exkluzív tartalmakért pedig lájkoljatok minket a Facebookon, és kövessetek minket az Instagramon!

Hirdetés
Hozzászólások
Tovább olvasok
Hirdetés

Ezeket láttad már?