Csirkeszárny vele sült zöldségekkel

Hozzávalók

4 - 6
főre
+
1 fej brokkoli
500 g krumpli
2 szál répa
3 szál fehérrépa
4 - 5 ek olaj
só, bors

A szárnyhoz

2 kg csirkeszárny
4 - 5 ek olaj
1 tk őrölt kömény
3 tk fokhagymapor
2 tk pirospaprika
só, bors
Bevásárlólistához adom
Hirdetés

Csirkeszárny vele sült zöldségekkel

A világ egyik legmegúszósabb kajája, mert ebben a receptben csak összerakjuk az alapanyagokat 1 tepsire, és megsütjük. A húst bármilyen más fajtára kicserélhetitek.
Kipróbáltam, jóóó lett!
4
Hirdetés

Hozzávalók

4 - 6
főre
+
1 fej brokkoli
500 g krumpli
2 szál répa
3 szál fehérrépa
4 - 5 ek olaj
só, bors

A szárnyhoz

2 kg csirkeszárny
4 - 5 ek olaj
1 tk őrölt kömény
3 tk fokhagymapor
2 tk pirospaprika
só, bors
Bevásárlólistához adom

Hirdetés

A zöldségeket megtisztítjuk, kisebb darabokra vágjuk, összeforgatjuk az olajjal, sóval, borssal, és egy nagy sütőtepsi aljára tesszük. A szárnyakat is összeforgatjuk a többi hozzávalóval, a zöldségek tetejére tesszük, és 180 fokra előmelegített sütőben 1 óra alatt készre sütjük.

Csirkeszárny vele sült zöldségekkel

Ha tetszett a csirkeszárny vele sült zöldségekkel receptje, csekkoljátok a videóinkat, exkluzív tartalmakért pedig lájkoljatok minket a Facebookon, és kövessetek minket az Instagramon!

Hirdetés
Hozzászólások
Tovább olvasok
Hirdetés

Ezeket láttad már?

Később módosíthatod a beállításaidat
Cookie beállítások