A SMART rovat támogatója az
Hozzávalók
- 1 kg krumpli
- só, bors
- 2 ek olaj
- 2 fej hagyma (kb. 300 g / 2 fej)
- 200 g paprikás kolbász
- 150 g trappista sajt
A SMART rovat támogatója az
A SMART rovat támogatója az
Hozzávalók
- 1 kg krumpli
- só, bors
- 2 ek olaj
- 2 fej hagyma (kb. 300 g / 2 fej)
- 200 g paprikás kolbász
- 150 g trappista sajt
A krumplit megpucoljuk, cikkekre vágjuk, átmossuk, és egy tepsire rakjuk. Sózzuk, borsozzuk, összekeverjük az olajjal és a kis darabokra vágott hagymával, lefedjük, és 180 fokra előmelegített sütőben 30 percet sütjük. Ezután kivesszük, leszedjük róla a fóliát, megszórjuk az apróra vágott kolbásszal, és visszarakjuk 200 fokon 20 percre a sütőbe. Ismét kivesszük, ráreszeljük a sajtot, és addig sütjük, amíg a sajt meg nem pirul.
Elkészítési idő: 70 perc
Ha tetszett a sajtos-kolbászos tepsis krumpli receptje, akkor csekkoljátok a videóinkat, exkluzív tartalmakért pedig lájkoljatok minket a Facebookon, és kövessetek minket az Instagramon!