A töltött zsemle elkészítéséhez a zsemlék tetejét levágjuk, a belsejüket pedig kiszedjük. Megkenjük a zsemlék belsejét vajjal, majd belefektetünk 2-2 szelet sonkát átlósan. Beleütünk a belsejükbe 1-1 tojást, sózzuk, borsozzuk, és megszórjuk apróra vágott snidlinggel.
A két zsemletető vágott oldalára ráreszeljük a sajtot. A tojásos zsemléket fóliával lefedve 180 fokos sütőbe toljuk 20 percre, majd fólia nélkül, a sajtos zsemletetőket mellérakva további 10 percig pirítjuk.

Elkészítési idő: 45 perc
Még több reggeli:
Céklás hummusz fekete-erdei sonkával és puffasztott rizzsel
Brokkolis-zöldfűszeres omlett cottage cheese-zel
Ropogós röszti avokádóval és buggyantott tojással
Juhtúrós-kolbászos melegszendvics