Hirdetés

Kuszkusszal töltött paprika mikróban

Tovább olvasok
Hirdetés

RTL.hu Hírek

Tervezője után Anna babájának hívták Amerikában a forradalmi csuklós Ikarust – bemutatjuk azokat, akinek a legendás járműveket köszönhetjük

Az Ikarusokról naponta lehetne filmet készíteni, sok embert érdekel a világhírű magyar márka története, még mindig hatalmas a rajongótábora itthon és külföldön. A XXI. század is többször foglalkozott a gyárral és a különböző típusokkal. A „faros” vagy a 200-as család különböző típusai még 2022-ben is szemet gyönyörködtetőek, de úgy döntöttük, hogy a hétfői adásban, nem a járművek, hanem a dolgozók lesznek a központban. Maguk az ikarusosok.

„Magamat választottam, nem Jimmyt!” – Háfra Mari elárulta a Fókusznak, miért szakított a Királlyal

Háfra Mari már elismert táncos volt, amikor 1987 nyarán megismerte az akkor még sokak számára ismeretlen Zámbó Jimmyt. Mari csak a Fókusznak adott interjút szenvedélyes kapcsolatukról, amiben azt is elárulta, hogyan jött ki az énekes családjával és miért nem tudta elviselni Jimmy, ha külföldön modellkedett. 

Romániában is drágult az élet, de úgy tűnik, teljesen másképp viselik – Erdélyben él az optimizmus

Lehet, hogy csak hozzáállás kérdése a szegénység? A Fókusz stábja megpróbált utánajárni, mennyivel jobban vagy rosszabbul élhetnek az emberek Romániában, mint Magyarországon. Részt vettünk egy gurméfesztiválon, megnéztük, hogy egy erdélyi kisboltban és egy csíkszeredai nagyáruházban milyen élelmiszerért mennyit kérnek. Útközben megfigyeltük, mennyibe kerül a benzin, és pékségben jártunk, hogy megtudjuk, mennyi a kenyér ára. De ami talán a legfontosabb: arra a következtetésre jutottunk, hogy Erdélyben egyszerűen jobb a hangulat, nagyobb az optimizmus.

„Ákos, te rohadék” – Sárközi Ákos megpróbált kiszúrni Rácz Jenővel?

Miközben a séfek csapatai ezerrel pörögtek, hogy a konyhába érkező hírességek megkapják a rendeléseiket, a két zsűritag is minden eszközt bevetett a győzelemért. Ha kíváncsi vagy, hogy mit csinált Ákos, ami miatt Jenő beszólt neki, akkor nézd meg a videót! 

„Bízom benne, hogy több esze lesz, mint az apjának” – Curtis nem fogja titkolni a gyereke előtt a drogproblémáit

Biztos, hogy beszélni fog gyerekével saját drogos múltjáról, mert azt szeretné, ha neki soha nem kéne átélnie azt, amin ő keresztül ment – erről beszélt Curtis Barabás Évinek a Portréban. A rapper szerint az elkerülhetetlen, hogy gyereke találkozzon a droggal, de bízik benne, hogy „több esze lesz, mint az apjának”. Mesélt arról is, melyik volt az a pillanat, ami leginkább megváltoztatta az életét, és hogy hova vezetett az első útja a Celeb vagyok, ments ki innen! forgatása után.

„Ne üvöltsél már” – Járai Máté és Fésűs Nelly egymásnak esnek a Középdöntőben

A csapatos feladatok feszültsége még a régi barátságokat is felülírja? A Középdöntőben mindenki arra koncentrál, hogy megfeleljen a séfek elvárásainak, ez pedig nem várt vitákat okoz. Ha kíváncsi vagy rá, hogy mit hoz ki Mátéból és Nellyből a versenyszellem, nézd meg A Konyhafőnök VIP következő adását 20 órától az RTL-en!

Zámbó Jimmy és Edit első találkozása A Királyban: szerelem volt első látásra?

Jimmy és Edit a lépcsőházban pillantották meg egymást először A Király című sorozatban, melynek első epizódja már streamelhető az RTL+-on.

„Hozzám jössz feleségül?” – Zámbó Jimmy felteszi a nagy kérdést szeretőjének

A Király negyedik részében megelevenedik az InterPOP fesztivál – ahol Jimmy is fellép –, előkerül egy modell szerződés, majd egy lánykérésre is sor kerül. Keresd a sorozatot az RTL+ streamingszolgáltató kínálatában!

Ezeket láttad már?