A Green Kitchen támogatója a
Hozzávalók
A kolbászmorzsához
- 100 g szárazkolbász
- 1 ek olaj
A remuládhoz
- 100 g tejföl
- 50 g majonéz
- 10 g mustár
- 1 tk porcukor
- só
- 1 szál újhagyma
- 2 db savanyú uborka
A krumplihoz
- 400 g fagyasztott steakburgonya
- kb. 600 ml olaj a sütéshez
A tálaláshoz
- 80 g feta sajt
A Green Kitchen támogatója a
A Green Kitchen támogatója a
Hozzávalók
A kolbászmorzsához
- 100 g szárazkolbász
- 1 ek olaj
A remuládhoz
- 100 g tejföl
- 50 g majonéz
- 10 g mustár
- 1 tk porcukor
- só
- 1 szál újhagyma
- 2 db savanyú uborka
A krumplihoz
- 400 g fagyasztott steakburgonya
- kb. 600 ml olaj a sütéshez
A tálaláshoz
- 80 g feta sajt
A kolbászmorzsához a kolbászt felkarikázzuk, és kevés olajon, közepes lángon kb. 4 perc alatt kisütjük a zsírját, majd egy konyhai papírtörlőre szedjük, és hagyjuk kihűlni. Mikor kihűlt, egy konyhai aprítógépbe tesszük, és morzsás állagúra zúzzuk.
A remuládhoz egy tálban összekeverjük a tejfölt, a majonézt, a mustárt és a porcukrot, sózzuk, majd hozzáadjuk a vékony szeletekre vágott újhagymát és az apró kockákra vágott uborkát, és alaposan elkeverjük.
A krumplit forró, 180-190 fokos olajban megsütjük, majd szintén egy konyhai papírtörlőre szedjük. Tálaláskor zsírpapírra szedjük a krumplit, megszórjuk a kolbászmorzsával, és rámorzsoljuk a fetát, majd a mártással kínáljuk.
- Előkészítési idő: 5 perc
- Sütési idő: 10 perc
- Összesen: 15 perc
Ha tetszett a kolbászmorzsás sült krumpli remuláddal és fetával receptje, akkor csekkoljátok a videóinkat, exkluzív tartalmakért pedig lájkoljatok minket a Facebookon, és kövessetek minket az Instagramon!