A megúszós kaják támogatója a
Hozzávalók
A paradicsomszószhoz
- 2 ek olívaolaj
- 2 gerezd fokhagyma
- 1 konzerv darabolt paradicsom (400 g-os kiszerelés)
- só, bors
- 1 tk oregánó
Az összeállításhoz
- 200 g csiperkegomba
- 100 g gouda sajt
- 6 db bolti pita
- 16 szelet paprikás szalámi
A megúszós kaják támogatója a
A megúszós kaják támogatója a
Hozzávalók
A paradicsomszószhoz
- 2 ek olívaolaj
- 2 gerezd fokhagyma
- 1 konzerv darabolt paradicsom (400 g-os kiszerelés)
- só, bors
- 1 tk oregánó
Az összeállításhoz
- 200 g csiperkegomba
- 100 g gouda sajt
- 6 db bolti pita
- 16 szelet paprikás szalámi
A pita-pizza recept első lépéseként a paradicsomszószt készítjük el. Ehhez az olajon megpirítjuk a zúzott fokhagymát, felöntjük a paradicsommal, sózzuk, borsozzuk, megszórjuk az oregánóval, majd 10 percig főzzük.
A gombát vékony szeletekre vágjuk, a sajtot lereszeljük. A pitát lekenjük a paradicsomszósszal, rápakoljuk a reszelt sajtot, a gombát, a szalámit, és 200 fokra előmelegített, grillfunkciós sütőbe tesszük addig, amíg megpirul a teteje. Szuperegyszerű vacsoraötlet az extra hosszú napokra, de akár gyors vendégvárónak is tökéletes, ha az utolsó pillanatban jelentkeznek be a haverok.
- Elkészítési idő: 40 perc
Ha tetszett a megúszós gombás-szalámis pita-pizza recept, akkor csekkoljátok a videóinkat, exkluzív tartalmakért pedig lájkoljatok minket Facebookon, kövessetek minket Instagramon és Tiktokon! Ha nem éritek be ennyivel, akkor irány a rendszeresen frissülő Pinterest-profilunk, vagy a naponta izgalmas anyagokkal jelentkező Viber-csatornánk!