A SMART rovat támogatója az
Hozzávalók
- 200 g rizs
- só
- 20 ml étolaj
- 150 g zöldborsó
- 3 db tojás
- 150 g trappista sajt
A tálaláshoz
- 100 g trappista sajt
- bors
- 1 csipet fűszerpaprika
A SMART rovat támogatója az
A SMART rovat támogatója az
Hozzávalók
- 200 g rizs
- só
- 20 ml étolaj
- 150 g zöldborsó
- 3 db tojás
- 150 g trappista sajt
A tálaláshoz
- 100 g trappista sajt
- bors
- 1 csipet fűszerpaprika
A pirított tojásos-sajtos rizshez előszőr a rizst enyhén sós, bő, lobogó vízben puhára főzzük, majd leszűrjük. Olajat melegítünk egy serpenyőben, és nagy lángon elkezdjük pirítani rajta a rizst, majd hozzáadjuk a borsót.
A tojásokban elkeverjük a kis lyukú reszelőn lereszelt sajtot, sózzuk és a rizshez öntjük. Átkeverjük, és 1-2 perc további pirítás után lekapcsoljuk a tűzhelyet. Tálalásnál megszórjuk reszelt sajttal, borssal és fűszerpaprikával.
Elkészítési idő: 20 perc
Ha tetszett ez a recept, akkor csekkoljátok a videóinkat, exkluzív tartalmakért pedig lájkoljatok minket Facebookon, kövessetek minket Instagramon és Tiktokon!