Hozzávalók
- 600 g fagyasztott, konyhakész nudli
- 50 g vaj
- 3 ek zsemlemorzsa
- 3 - 4 ek cukor
- 300 g baracklekvár
- 1 ek porcukor
Hozzávalók
- 600 g fagyasztott, konyhakész nudli
- 50 g vaj
- 3 ek zsemlemorzsa
- 3 - 4 ek cukor
- 300 g baracklekvár
- 1 ek porcukor
A nudlit lobogó vízben 2-3 perc alatt kifőzzük, majd lecsepegtetjük. A vajat felolvasztjuk egy serpenyőben, majd a nudlikat 1-2 perc alatt közepesen erős lángon lepirítjuk benne.
Egy száraz serpenyőben közepes hőfokon elkezdjük pirítani a zsemlemorzsát, majd amikor már szép barnára pirult, hozzáadjuk a cukrot. Elkeverjük, majd beleforgatjuk a nudlikat.
Végül tányérra szedjük, nyakon öntjük a lekvárral és megszórjuk porcukorral.
Ha tetszett a sufnudli baracklekvárral receptje, akkor csekkoljátok a videóinkat, exkluzív tartalmakért pedig lájkoljatok minket a Facebookon, és kövessetek minket az Instagramon!