Hirdetés

Sufnudli baracklekvárral

Tovább olvasok
Hirdetés

RTL.hu Hírek

„Most leoltogattál minket, hülyegyerek?” – Szente Vajk beszólása kiverte a biztosítékot a kanapéhuszároknál

Ha péntek, akkor Kanapéhuszárok. Ezen a héten is összegyűltek a tévé előtt a már ismerős családok és baráti társaságok, hogy megvitassák a képernyőn látottakat. Az elmúlt pár nap is tartogatott érdekességeket a tévénézőknek. Az egyik legnagyobb port kavaró momentum Szente Vajk odaszúrása volt a konkurenciának. De A Város királynői is borzolták a kedélyeket, a Sztárbox végeredményeit pedig mindenki tippelgeti.

„Nagyon tudja, hol kell egy lányt megérinteni” – Szani Arni vonzerejéről mesélt

Szani és Arni a Szent Gellért téren együtt nézték meg, hogyan készül a képeikkel és homokkal dekorált buszmegálló. „Nem gondoltam volna, hogy ilyen lesz valaha az életemben” – mondta Szani, akinek a mai napig meglepő, amikor vezetés közben egyszer csak meglátja a fotóját az óriásplakátokon. Az Éden Hotel játékosai a luxushotelben kibontakozó kapcsolatukról és az egymás iránti vonzalmukról is meséltek a megállóban, illetve azt is elárulták, szerintük taktikával vagy őszinteséggel érdemes-e játszani az Éden Hotelben.

„Ilyenkor már csak lakkozzuk a vázát, nem festjük” – így készül az utolsó Sztárbox-meccsére Árpa Attila és Brasch Bence

Kiderül, hogy mit üzen egymásnak a végső összecsapás előtt utoljára a Sztárbox két nehézsúlyú versenyzője, Árpa Attila és Brasch Bence. Talán az egyik legizgalmasabb mérkőzés lesz a két óriás meccse, ahol ütésekből nem lesz hiány. Brasch Bence régóta űzi ezt a sportot, Árpa Attilának viszont 7 hónapja volt eljutni idáig. A versenyzők mellett az edzőiket is megismerhetik.

Meglepetés luxusautó és 40 ezer eurós táska – Paulina mama férje tudja, hogy felesége kényeztetésre vágyik

Paulina mama és férje, Gábor már 30 éve házasok és egy bölcs férj tudja, hogy a hosszú élet titka a boldog társ. Felesége pedig igényli a luxust, így például a 40 ezer eurós saját tervezésű luxustáskákat. Ám a meglepetések sora itt nem ért véget, Gábor még mást is tartogatott a tarsolyában.

„Ez a csodálatos hang megszépíti a külsejét” – A Város Királynőivel elemeztük, miért bolondultak a nők Zámbó Jimmyért

A Város királynőivel elemezzük, miért volt a nők kedvence Zámbó Jimmy, aki nagy nőcsábász hírében állt. Hogyan tudta a legszebb nőket magába bolondítani? Tényleg bele lehet szeretni valakinek a hangjába vagy a tehetségébe? Micheller Mónika és Pálfiné Paulina elárulta, náluk labdába rúghatott volna-e a Király.

Több sztár bejelentkezett már, hogy szívesen indulna egy következő Sztárboxban – interjú Verebély Marcell senior kreatív producerrel

Csak a legvadabb álmaiban gondolta volna, hogy ekkora siker lesz a Sztárbox, az igazi eredménynek azonban azt tartja, hogy a műsor nemcsak vasárnap estéket pezsdíti fel, de két adás között is ez a téma az emberek között – mondja Verebély Marcell, aki májusban maga is bokszolni kezdett. A Sztárbox senior kreatív producerét megkérdeztük arról, hogy mi alapján választották ki a résztvevőket és döntöttek a meccsek párosításairól, hogy mi történt a háttérben Kabát Péter eszméletvesztése és az Istenes Bence-Rácz Jenő meccs körüli botrány alatt, hogy lesz-e jövőre is Sztárbox, de szóba került az is, miért tér vissza egy év szünet után az X-Faktor az RTL-re. 

A Király – Így ér véget Zámbó Jimmy élete és története (12.05.)

2000 karácsonya. Mari, Jimmy több mint tíz éve nem látott szeretője megjelenik a tévéműsora felvételén. Edit és Jimmy között feszült a viszony, amit Jimmy náluk karácsonyozó rajongója csak tovább fokoz. A Luival töltött Szilveszter után Jimmy úgy dönt, a család a legfontosabb, és visszaszerzi Editet. A béketárgyalás azonban nem alakul túl jól, ezért Jimmy felhívja a rajongóját, Évát, hogy jöjjön át, segítsen neki.

Pákót a ringből is kiverték, Ganxta Zolee pedig úgy elverte Rékasi Károlyt, hogy agyrázkódást kapott – ilyen volt a Sztárbox második évada 2005-ben

A Sztárbox, mielőtt fájdalmasan hosszú, 18 éves szünetre ment, erős évaddal búcsúzott. Fekete Pákó VV Indiánnal mérkőzött meg, és az egykori valóságshowhős nem finomkodott a didikirállyal. Ganxta Zolee sem kímélte a Rózsa Bisztró rosszfiúját, és amire senki sem számított, hogy pont Fresh Andi és az egykori pornós Niki Belucci mérkőzése után szabadulnak el az indulatok.

Ezeket láttad már?