Hirdetés

Bolti linzertésztás mákos pite

Tovább olvasok
Hirdetés

RTL.hu Hírek

„Komoly sebeket téphet fel ez a sorozat” – interjú Zámbó Jimmy volt menedzserével, Joós Istvánnal

Zámbó Jimmy menedzsere és kiadója szerint Jimmy óriási megfelelési kényszerrel küzdött, mindig harcolt magával, és olyan kényszeresen figyelt a külsejére, hogy csak úgy, titokban a háta mögött nem lehetett volna leforgatni A Királyt. Joós Istvánnal, a Magneoton zenei kiadó vezérigazgatójával Edit asszony csirkepörköltjéről és Jimmy halálának okáról is beszélgettünk.

„Nem lehetett volna a hűség szobrát mintázni róla” – Jimmynek egyszerre több nővel volt viszonya

A zenészlegendát annyian bálványozták, hogy alig tudta levakarni magáról a nőket, így többükkel is intim kapcsolatba került. További részletek A Király című sorozatban, ami már elérhető az RTL+ streamingszolgáltatónál.

Nyerj egy különleges St. Hubertus ajándékcsomagot A mi kis falunkkal – második kör

Úgy érzed, te vagy A mi kis falunk legnagyobb rajongója, aki a pajkaszegiek minden lépéséről tud? Akkor töltsd ki a kvízt és szerezd meg az értékes nyereményeket!

Megtörten nyilatkozott a Fókusz kameráinak édesanyjuk haláláról Zámbó Tihamér és Zámbó Árpy

Összetört a Zámbó család. Anna néni halála hatalmas űrt hagyott mindannyiukban. A 96 esztendős édesanya, nagymama és dédnagymama elvesztésére nem voltak felkészülve. Tihamér és Árpi azt mondja, noha látták rajta, hogy gyengélkedik, de semmi sem utalt arra, hogy ekkora a baj. Abban bíztak, hogy édesanyjuk erős asszony, legyőzi majd a betegséget, hiszen annyi mindennel megbirkózott már élete során. Ám néhány órával kórházba kerülése után meghalt. Anna néninek nyilvános temetése lesz.

Naponta százezer liter olajat termel ki a Mol Vecsésen

A vecsési olajmező miatt Magyarország még nem lesz Dallas, de a Mol hazai termelését tíz százalékkal növelheti, azaz ennyivel is csökkentheti a külföldről vásárolt mennyiséget. A vállalat idén júliusban végezte az első próbafúrásokat, naponta százezer liter olajat hoznak a felszínre.

Előzetes: A Király című sorozat már elérhető az RTL+ streamingszolgáltatónál

Igaz történetek és hazugságok alapján. A Zámbó Jimmy életét bemutató A Király című sorozat első epizódja már streamelhető az RTL+-on. Próbáld ki 1 hónapig ingyen!

Ami az olaszoknál földcsuszamlás, az a magyaroknál havazás – ezt kell tudni a mediterrán ciklonokról

Mostanság a szürke, egyhangú idő a jellemző, pedig nemrég még kétnaponta volt egy kiadós eső, felhős és napos időszakok váltották egymást, sőt, a szezon első havazásán is túlvagyunk. Az esőzést és a télies időjárást rendszerint mediterrán ciklonok szállítják hazánkba, és szinte borítékolható, hogy kapunk belőle a télen, így érdemes őket jobban megismerni.

Sárközi Ákos egymásután kétszer is kidobta versenyzői süteményét

Miután Geszler Dorottya és Kollányi Zsuzsi előnyként készen megkapták a linzer tésztát, a séf nagyon kiakadt, amikor meglátta, hogy így is elrontották. Ráadásul az első kukába dobott adag után, a második is ugyanott landolt.

Ezeket láttad már?