A Green Kitchen támogatója a
Hozzávalók
A krémhez
- 2 kg alma
- 10 ek cukor
- 1 db citrom leve
- 1 ek fahéj
- 3 csomag vaníliás pudingpor
- 800 ml tej
Az összerakáshoz
- 20 - 30 db háztartási keksz
- porcukor
A Green Kitchen támogatója a
A Green Kitchen támogatója a
Hozzávalók
A krémhez
- 2 kg alma
- 10 ek cukor
- 1 db citrom leve
- 1 ek fahéj
- 3 csomag vaníliás pudingpor
- 800 ml tej
Az összerakáshoz
- 20 - 30 db háztartási keksz
- porcukor
Az almát megpucoljuk, kiszedjük a magházát, és lereszeljük a nagy lyukú reszelőn. Ezután egy nagy lábasban összekeverjük 5 evőkanál cukorral, citromlével, fahéjjal, és 20-25 percig pároljuk, amíg a víz nagy része el nem párolgott.
A pudingport csomómentesre keverjük a maradék cukorral és a tej felével, majd beleöntjük a maradék tejet, és keményebb pudingot főzünk belőle. Ezután az almás raguhoz adjuk.
Egy közepes tepsi aljára rakunk egy réteg kekszet, erre jöhet a krém, majd megint egy réteg keksz. Legalább 2 órát hagyjuk hűtőben állni, de a legjobb egy éjszakát. Kockára vágva, porcukorral tálaljuk.
Ha tetszett a pudingos-almás-kekszes süti receptje, csekkoljátok a videóinkat, exkluzív tartalmakért pedig lájkoljatok minket a Facebookon, és kövessetek minket az Instagramon!